Registrering åpent hus

Første gang på STERK? For å kunne delta på våre aktiviteter og bestille de timene du ønsker å gå på må du opprette en profil og registrere deg her. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å treffe deg!

Vi gjør deg oppmerksom på at dette medlemskapet er gratis denne helgen og helt uforpliktende, men av tekniske grunner må du være registrert som medlem for å kunne booke de aktivitene du ønsker å gå på.

Registrer deg her. Velg åpent hus medlemskapet nederst på siden.

Det er førstemann til mølla prinsippet ift. antall plasser som er dedikert til ulike timene og workshopene. Vi gjør alle førstegangsregistrerte oppmerksom på at det kan forekomme en forsinkelse på opp til 15 min. fra du har registert deg til du kan bestille time.

Melde deg på de aktivitetene du ønsker å gå på her.

Dersom du ikke kommer og tar ut billett innen 10 minutter før timen, vil din plass gis bort til noen på venteliste, så vær tidlig ute. Våre resepsjonister vil hjelpe deg med å ta ut billett, da du ikke fysisk har et medlemskort på STERK!

Alle våre trenere er tilgjengelig for deg denne helgen. Skulle du ønske å teste ut en time med våre dyktige personlige trenere, kan du kontakte vår PT ansvarlig Dan Skjolden

Velkommen!