Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å kunne presentere våre samarbeidspartnere og sponsoravtaler:

MC_logo

Medical City er en flerfaglig klinikk som ble startet 1. september 2014. På Medical City finner du fastlegeavdelingen Sinsenklinikken, spesialistavdeling, diabetesklinikk, reisevaksinasjonsklinikk, kosmetisk avdeling, fysioterapeut, ulike vektreduksjonsprogram, personallegeordning mm. Med legene på Medical city jobber vi mot å optimalisere din helse og vi utvider vårt tilbud og kompetanse sammen innenfor muskel – og skjelettlidelser og livsstilsrelaterte lidelser.

 

afpt_fb_logo

STERK har med sin kompetanse hvert med på å utdanne over 500 nye personlige trenere til bransjen forøvrig.  I 2017 inngikk STERK et samarbeid med AFPT, som er den mest komplette utdannelsen innen trening, helse og ernæring. Ønsker du en karriere som personlig trener, coach, ernæringsveileder eller massør? Les mer om studietilbudet til AFPT her.

 

Print

STERK samarbeider om Rent senter med Antidoping Norge fordi vi ønsker et rent, sunt og helsefremmende treningsmiljø på vårt senter. Vi tolererer derfor ikke bruk av dopingmidler blant våre kunder. Som medlem av STERK tar du som kunde avstand fra bruk av dopingmidler, og er kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av medlemsavtalen som gir STERK rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning.

 

logo-partner1

Puma er vår klesmerkeleverandør og vi er «faster together».

 

logo-partner2

Nutramino er vår samarbeidspartner innen ernæringsprodukter og de er kjent for å være best når det gjelder innhold, funksjon, effekt og smak. Alle deres produkter er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til de strenge kravene som stilles innenfor EU. Nutramino sine produkter får du hos oss eller via deres nettshop her.

 

logo-partner3

Fysiopartner og STERK har hatt ett tett og konstruktivt samarbeid siden oppstart 2015 og de har levert det meste av utstyret du finner hos oss på STERK. Siden starten i 1996 posisjonert seg til å bli en ledende leverandør i Norge innenfor høykvalitets produkter og komplette løsninger til helse, trening og velvære. Link til deres nettshop og produkter finner du her.

 

Sveiva_damer-e1445027917191 sveiva-logo_web

Vi er stolte hovedsponsorer av Sveiva innebandy – klubben med hjertet for alle! Sammen jobber vi for å profesjonalisere klubben på Elitenivå og på breddenivå. Er du medlem av Sveiva har du fordeler hos oss. Les mer her.

 

LHL260x120

Vi er stolte av å ha LHL sine medlemmer i aktivitet hos oss hver mandag og onsdag. Du kan lese mer om deres tilbud her. Vi ønsker å påpeke at alle på STERK har opplæring i hjerte – og lungeredning og at vi har hjertestarter på stedet. Dette er viktig for oss da vi har en del medlemmer med hjerte – og karlidelser. Er du medlem av LHL har du fordeler hos oss. Les mer her.

 

Logohvitsquare

Mannen bak wattkoden.no og vårt egent unike sykkelkonsept Wattkoden – Martin Bonnevie Svendsen, Kiropraktor og legestudent, presenterer gjennom sine sider den nyeste forskningen og mest effektive innen utholdenhetstrening på sykkel. Er du sykkelentusiast er denne siden en «must have» i bokmerkene dine. Les mer om vårt wattstyrte sykkeltime her.