Fysioterapeut, Lege, Spesialistlege & Sykepleier

Send CV og søkned til Daglig leder Kjetil Larsen på kjetil@sterkhelse.no

Personlig trenere

STERK Helse, trening og kompetanse søker etter personlige trenere som ønsker å lykkes.

Vi er et tverrfaglig helsehus, med stort fokus på personlig trening. Med god oppfølging og tett samarbeid med klinikk bestående av behandlere og leger, ønsker vi nå å utvide teamet vårt med dyktige trenere som ønsker å jobbe fulltid.

Vår ambisjon er å nå ut til den delen av befolkningen som ikke naturlig er medlem på et treningssenter, og  fokuserer på de helsemessige fordelene fysisk aktivitet bringer med seg.

Høres dette interessant ut? Kontakt PT-ansvarlig Dan Skjolden på dan@sterkhelse.no, eller tlf: 934 90 451

Instruktør

STERK Helse, trening og kompetanse er et tverrfaglig helsehus med fokus på trygg, effektiv og målrettet trening for varierte kundegrupper.
Med en solid medlemsmasse, og en klinikk som innehar fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og ernæringsrådgiver, har vi også et team av personlige trenere som sørger for å skreddersy treningen til våre medlemmer. Vår ambisjon er å være et helsehus/treningssenter for de som ikke naturlig finner veien inn på andre kommersielle treningssentre. Som et ledd i dette har vi eksempelvis gruppetrening for seniorer alle hverdager. Vi har et stort fokus på helsegevinstene av trening.

Hos STERK skal medlemmene oppleve et høydepunkt i hverdagen. Dette forplikter at vi leverer service på høyt nivå i alle ledd. God kundeservice og god kompetanse både faglig og sosialt er et krav til alle som jobber hos STERK.

STERK søker nå etter personer som ønsker å jobbe som PTSG instruktør i vårt PTSG team.  På STERK har vi ikke vanlig gruppe timer, men pt-smal-groups. Dvs gruppetimer i et lite format, hvor det er opp til 12 på timen. Timene vi leverer er dynamiske, dvs øvelser endrer seg fra uke til uke, det er 1 til 1 coaching på timen og uansett utgangspunkt skal du kunne være med på timene våre.  Sterk leverer forskjellige typer PTSG timer fra Kickboxing til løpetimer på markedets råeste møller.

Sterk ønsker instruktører som kan ha varierende timer og som ikke er redd for en utfordring.

Det vil også være muligheter for å lage og forme sine egne timer på STERK.

Det er en fordel at du er personlig trener – men ikke et krav. Hvem du er som person og erfaring vil bli tatt i betraktning.

Er du energisk? Liker og jobbe med mennesker og trening? Du er en person som ønsker å nå langt i jobben din. Du har god arbeidsvilje, og evnen til å arbeide godt i et team men likevel ta selvstendige avgjørelser.

Det er hovedsakelig Yoga og løpeinstruktører vi søker nå, men alt er av interesse.

Vi kan tilby et godt miljø med fokus på teamwork og kompetanse, tverrfaglig samarbeid med klinikk og ernæringsfysiolog, et rent senter med tilgang på utstyr av høy kvalitet.
STERK er et selvstendig, tverrfaglig helsehus med stort fokus på service og kompetanse. STERK har et samarbeid med AFTP, og huser store deler av utdanningen deres, hvor også flere i vår stab fungerer som forelesere.

Vi søker deg som kan jobbe hverdager samt helger.

Høres dette interessant ut? Kontakt PTSG-ansvarlig Ida K Hanssen på ida@sterkhelse.no, eller tlf: 950 56 430