Åpen helg

Første gang på STERK? For å kunne delta på våre aktiviteter og bestille de timene du ønsker å prøve, må du opprette en profil og registrere deg i vårt system. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å treffe deg!

 

Vi gjør deg oppmerksom på at dette medlemskapet er gratis denne helgen og helt uforpliktende, men av tekniske grunner må du være registrert som medlem for å kunne booke de aktivitetene du ønsker å gå på.

Registrer deg her. Velg åpent hus medlemskapet nederst på siden.

Det er førstemann til mølla prinsippet ift. antall plasser som er dedikert til ulike timene. Vi gjør alle førstegangsregistrerte oppmerksom på at det kan forekomme en forsinkelse på opp til 15 min. fra du har registret deg til du kan bestille time.

Melde deg på de aktivitetene du ønsker å gå på her.

Dersom du ikke kommer og tar ut billett innen 10 minutter før timen, vil din plass gis bort til noen på venteliste, så vær tidlig ute. Våre resepsjonister vil hjelpe deg med å ta ut billett, da du ikke fysisk har et medlemskort på STERK!

Prøv en time med personlig trener

Alle våre trenere er tilgjengelig for deg denne helgen. Skulle du ønske å prøve en time med våre dyktige personlige trenere, kan du kontakte vår PT ansvarlig Dan Skjolden eller melde deg på en ønsket time i resepsjonen.

Aktiviteter og utfordringer:

Ønsker du å lære mer om og måle din kroppsammensetning? Vi tilbyr gratis Tanita målinger med gjennomgang av resultatene denne helgen. Påmelding gjøres i resepsjonen.

Vår Osteopat og Massør Camilla Strøm, tilbyr 20 min. konsultasjon med gratis massasje lørdag 13.okt. mellom kl 10.00 – 15.00. Påmelding gjøres i resepsjonen.

Vi åpner vår premium sone for alle denne helgen! Test markedets beste kondisjonsutstyr og bli med på STERK sin utfordring. løp deler av eller hele New York maraton eller forser noen av de tyngste bakkene i Giro d´Italia. Log økten i My Wellness appen som bevis på gjennomført økt. Alle som deltar er med i trekningen av Polar sin beste klokke – Polar Vantage M. Mer info om denne utfordringen kommer!

Velkommen!