Åpent hus!

Velkommen til åpent hus 06.-08. oktober. Dette er en helg du absolutt ikke vil gå glipp av! Vi gir deg våre beste treningsøkter, workshops og tilbud. Ta med venner og familie og kom å besøk oss denne helgen!

Velkommen til åpent hus!

Vi er stolte av å kunne presentere en innholdsrik helg for både eksisterende kunder og de som vurderer STERK som sin nye treningsarena.

Vi har siden åpning vært privilegert med å kunne være deres helse – og treningssenter sentralt på løren. Dette er vi meget takknemlige for! Til gjengjeld har vi daglig jobbet hardt for å kunne gi deg, din familie og dine venner den beste servicen og det beste markedet kan tilby innen trening og fysikalsk behandling.

STERK er stolte av det produktet vi leverer og vår motivasjon drives i stor grad av deres resultater. Daglig hører vi fantastiske historier fra våre kunder om et bedre liv uten smerter, bedre livskvalitet, mer overskudd i hverdagen og nye rekorder enten det er innenfor løp eller løft. Vi er annerledes en våre konkurrenter fordi vår arena er for alle uansett forutsetninger. Fokus hos oss er helse, prestasjon og optimal funksjon.

Det er ingen hemmelighet at dere er våre beste ambassadører! For hver person du hjelper oss å bli fysisk aktiv med et medlemskap på STERK, får du en månede gratis trening på ditt medlemskap.

Gratis trening

Denne helgen åpner vi vår arena for alle. Kom og prøv oss da vel? Vi er stolte av å kunne vise deg et av Skandinavias mest moderne og funksjonelle treningssentre med det beste du kan finne av komeptanse, utstyr og treningskonsepter!

Ikke medlem? for å kunne booke gruppetimer og workshops denne helgen må du registrere deg her!

Unikt tilbud

STERK har siden oppstart fokusert på kvaliteten i produktet som leveres. Vi er bevisst på at vi ikke tilhører lavpris segmentet da renhold, service, utstyrspark og kompetanse koster. Denne helgen derimot gjør vi et unntak og feirer åpent hus med et tilbud det er vanskelig å takke nei til. Signerer du et ordinært medlemskap med bindingstid denne helgen, trener du gratis ut 2017! Dette medlemskapet må signeres på STERK mellom 06.-08.okt.

Lyst til å prøve en økt med personlig trener?

Denne helgen har du muligheten! Våre trenere står klare for å gi deg en skikkelig treningsøkt. Hva er dine mål og ønsker? Våre trenere tilpasser treningen til dine ønsker, uansett forutsetninger! Denne helgen vil alle PT pakker som selges inkludere en gratis konsultasjon med vår kostholdsrådgiver Anette Sexe som kartlegger og optimaliserer ditt kosthold for bedre resultater. Skulle du ønske en prøvetime med personlig trener tar du kontakt med vår PT ansvarlig Dan Skjolden via kontakskjema eller SMS. Våre trenere er på plass hele helgen!

Prøv våre populære gruppetimer!

Vårt gruppetimekonsept – PTSmallGroups, er unikt og inngår i vårt premiummedlemskap. Med dette medlemskapet får du tilgang til over 80 timer i måneden med PT effekt. PTSG er små dynamiske grupper ledet av en av våre personlige trenere innenfor de siste trendene innen trening. Bli med å prøv selv! Denne helgen er disse timene tilgjengelig for alle, ordinære medlemmer og nye som ønsker å prøve konseptet.

NB: Hvis du ikke er medlem på STERK, men ønsker å prøve disse timene, må du registrerer ett gratis helgemedlemskap for å kunne benytte vårt online booking system. Dette medlemskapet er gratis og uforpliktende og gjelder kun for denne helgen. Registrering gjøres her.

Spennende workshops

Visste du at STERK sine medarbeidere er engasjerte lærere i AFPT? Sammen har vi de siste årene levert utdanning for ca. 700 nye personlige trenere på STERK og holdt en rekke workshops! Denne helgen setter vi opp 4 spennende workshops:

  1. Olympisk løft med Dan Skjolden og Sandra johansson
  2. Knestabilitet – en praktisk økt med fysioterapeut og PT Lydia Bekkevold
  3. Skulderstabilitet – en praktisk økt med fysioterapeut og PT Jon-Ivar Smiseth
  4. Kjerne- og ryggstabilitet – en praktisk økt med fysioterapeut og PT Thomas Strand.

Stands

Våre samarbeidspartnere og vårt helseteam har stand denne helgen. Blant disse vil du finne Polar og våre egne behandlere, som er der for å besvare dine spørsmål. Helseteamet organiserer Vo2 max testing, laktattesting (anaerob terskel), watt terskel på sykkel og kroppsanalyse. Våre kostholdsrådgivere vil være tilgjengelig for spørsmål vedrørende kosthold og trening.

Konkurranse

Alle som er innom denne helgen og er med på en aktivitet (egentrening, PTSG, prøvetime PT, workshop) er med i trekningen av polar sin nylansering M430 til en verdi av 2299,-!

 

Håper du kan komme, vi gleder oss til å treffe deg!