Åpent hus

Første gang på STERK? For å kunne delta på våre aktiviteter og bestille de timene du ønsker å prøve, må du opprette en profil og registrere deg i vårt system. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å treffe deg!

Vi gjør deg oppmerksom på at dette medlemskapet er gratis denne helgen og helt uforpliktende, men av tekniske grunner må du være registrert som medlem for å kunne booke de aktivitetene du ønsker å gå på.

Registrer deg her. Velg åpent hus medlemskapet til 0kr.

Det er førstemann til mølla prinsippet ift. antall plasser som er dedikert til ulike timene. Vi gjør alle førstegangsregistrerte oppmerksom på at det kan forekomme en forsinkelse på opp til 15 min. fra du har registret deg til du kan bestille time.

Melde deg på de aktivitetene du ønsker å gå på her.

Dersom du ikke kommer og tar ut billett innen 10 minutter før timen, vil din plass gis bort til noen på venteliste, så vær tidlig ute. Våre resepsjonister vil hjelpe deg med å ta ut billett, da du ikke fysisk har et medlemskort på STERK!

Aktiviteter og utfordringer:

Ønsker du å lære mer om og måle din kroppsammensetning? Vi tilbyr gratis Tanita målinger med gjennomgang av resultatene denne helgen. Påmelding gjøres i resepsjonen.

Vi åpner vår premium sone for alle denne helgen! Test markedets beste kondisjonsutstyr!

Timeplan

Workshop pullup/chin og pushup

Dette er en workshop for deg som ønsker å klare din første pullup/chin og pushup. Du kan også få godt utbytte av denne økten dersom du allerede kan gjøre øvelsene, men ønsker å klare flere. I løpet av timen vil du lære mer om hvilke muskler som er i bruk i de ulike øvelsene og du får anledning til å teste og få tilbakemelding av PT. I tillegg gjennomgår vi andre øvelser som er viktig å legge inn i treningen for til slutt å klare en pull/chin og pushup.

Øvelse gjør mester, bli med da vel!

 

STERK Jente:
Bli med på morsom og rå styrketime som trener hele kroppen! Her er det fokus på effektiv og tyngre styrketrening gjennom å trene gode baseøvelser hvor du virkelig får kjenne at musklene og kroppen jobber. Med våre dyktige personlige trenere er du sikret god innføring i teknikk og individuell oppfølging gjennom timen slik at du kan få mer igjen for tiden du trener – noe som bidrar til større fremgang og bedre resultater. Timen passer alle uansett om man er nybegynner, viderekommen eller erfaren innen styrketrening –  våre instruktører vil alltid kunne vise deg hvordan du kan tilpasse de ulike øvelsene utifra sitt nivå.

 

STERK Rumpe-workshop med minibands:
Få en sterkere og strammere rumpe med minibands-trening! Våre personlige trenere Silje og Sandra vil lære deg hvordan du kan bruke minibands for å få en skikkelig effektiv treningsøkt med fokus på setemuskulaturen, samt hvorfor det er viktig å trene rumpa. Vi vil gå igjennom en rekke øvelser som aktiverer setemuskulaturen på ulike måter, og til slutt vil deltakerne selv få teste ut de ulike øvelsene i en sirkeløkt. Bli med på en skikkelig BootyBurn-time!

 

Kickboxing:

Tøff, annerledes og morsom time hvor du får utfordre koordinasjonen og kjent på høy puls. Kickboxing er en time hvor det blir brukt slag og spark for å skape en gøy time. Timen passer alle nivåer og ferdigheter. Du får låne boksehansker av oss!

 

Test:

Watt er den virkelige kraften du utvikler når du tråkker. Nå får du mulighet att testa din terskelwatt med Qicraft sin FTP test som tar 20min sammen med en PT. Att vite din FTP/terskelwatt gjør at du kan trene mer riktigt, jobba i riktige soner og lettere oppnå dine mål.

Velkommen!