Beste på markedet

Høsten 2018 åpnet STERK en splitter ny kondisjonsavdeling - eksklusivt for våre premium-medlemmer. Her tilbys det også tre helt nye unike treningskonsepter innen PT Small Groups: Skill Run, Skill Bike og Skill Performance som kombinerer sykkel og tredemølle

Når det ikke er gruppetimer er det selvfølgelig muligheter til å trene i denne eksklusive kondisjonsavdeleingen på egen hånd som premium-medlem. De nye kondisjonsapparatene er de beste på markedet og er utviklet av Technogym. SKILLRUN er mer enn en tradisjonell tredemølle. Med sine unike funksjoner vil SKILLRUN knuse alle forventninger til hva en tredemølle kan være. SKILLRUN tilbyr den mest fleksible treningsmuligheten vi noen gang har sett på en mølle. Technogym har utviklet funksjonen «Multidrive Tecnology» som gjør at du kan trene kondisjon, styrke, utholdenhet, hurtighet og intervalltrening på et og samme apparat. Prøv «SLED» hvor du dytter slede for maksimal sprint og akselerasjon. Du kan løpe med «PARACHUTE» for maksimal speed og «RUN AGAINST RESISTANCE» for trening av gjennomgående styrke.

SKILLBIKE er den revolusjonerende innendørssykkelen som gir deg følelsen av å sykle ute. Dette er den første og eneste stasjonære sykkelen på markedet som er utstyrt med et ekte girskifte-system, som lar deg oppleve spenningen og utfordringene ved utendørs sykling. Den har uendelige virtuelle ruter å utforske. SKILLBIKE gir deg nøyaktig og verdifull tilbakemelding for å kunne forbedre kraft og effektivitet ved sykling.

SKILLRUN og SKILLBIKE er utviklet med hensikt å møte de strengeste kravene til trening for eliteutøvere og andre treningsentusiaster på høyt nivå.