Godt nytt år!

Vi ønsker å takke alle våre kunder for 2017 og dele våre nyttårsforsetter for 2018 med deg!

Kjære kunde!

 

Takk for at du har valgt STERK Helse AS som din arena for fysisk aktivitet, behandling av plager i muskel og skjelettsystemet eller benytter våre personlige trenere! Vi er takknemlige og ydmyke for at du velger oss i et marked preget av høy konkurranse og mange aktører. Du skal vite at vi siden oppstart for 3 år siden daglig jobber aktivt og hardt for å være best i klassen og følge vår visjon om å være Norges råeste helsehus.

 

Du skal vite at de første årene har vært tunge for å overleve økonomisk. 2017 er det første året STERK går i balanse og kan forsvare sin drift. Intensjonen bak senteret har aldri vært å tjene millioner, men å kunne ha en sunn drift og leve opp til den visjonen vi har om å drifte treningssenter, helsehus i den kombinasjonen vi gjør. STERK skal kunne hjelpe deg med din målsetning om fysisk aktivitet- uansett mål eller utgangspunkt! Vi skal være annerledes enn de andre i bransjen, og har stor tro på følgende kvaliteter:

 

STERK skal være best på service! Hos oss skal du møte hyggelige mennesker som ser deg og hjelper deg i resepsjonen.

STERK skal være best på kompetanse! Vi skal tilby bransjens beste personlige trenere og behandlere, og tilpasser treningen etter dine forutsetninger.

STERK tilbyr som første aktør i det norske marked et dynamisk gruppetilbud- PTSmallgroups, hvor timene styres av personlige trenere og utvikler seg i takt med din fysiske form. Alle blir sett, hørt og ivaretatt!

STERK setter trygghet og renhold i fokus. Alle våre ansatte trenes jevnlig i hjerte- og lungeredning i tilfelle en av våre kunder skulle oppleve en hjertestans.

STERK sin utstyrspark skal fungere optimalt og være bland det beste du finner i bransjen.

 

I 2017 har vi gjort en rekke oppgraderinger som vi håper du som kunde setter pris på. Vi har utvidet vårt seniortilbud, slik at vi nå har seniortimer hver hverdag. I tillegg tilbyr vi 2 gratis barseltimer pr uke. Det er utrolig moro å se alt fra spedbarn til eldre benytte våre lokaler til bevegelse og aktivitet. Vi har oppgradert løfteplattformer, utvidet kapasitet på garderober og satt inn flere løpemøller. Vi har kommet med flere nye gruppetimer, og vi er spesielt stolte av vår time STERK Kondis som har vært en suksess. STERK har et samarbeid med utdanningsinstitusjonen AFPT- Sammen utdanner vi personell til treningssenterbransjen. Vi er stolte av å være en ledende aktør som er med på å øke kompetansen i bransjen.

 

STERK skal være annerledes enn alle andre. Det siste året har noen gitt oss tilbakemelding på at det begynner å bli ”fullt” på vårt senter. Til tider har det vært lite ledig kapasitet på senteret. Du er sikker klar over at dette kun er enkelte perioder av året, og på populære tidspunkter. Likevel ønsker vi å sørge for at vårt senter alltid skal stå klart for dine treningsønsker. Derfor gjør vi som første aktør i bransjen følgende;

 

STERK setter tak på antall medlemskap!

 

Vi mener at vår arena har plass til ca 150 nye ordinære medlemmer, men fra da setter vi inntaksstopp. Det vil selvfølgelig fremdeles være mulig å tegne dagtidsmedlemskap, Premium med mer, men vi vil da regulere iht til antall utmeldinger og holde medlemstallet stabilt. Til info ville mange av våre konkurrenter akseptert over dobbelt så mange medlemmer pr Kvm enn hva STERK gjør!

 

En av våre hovedmål for 2018 er å gi deg treningsveiledning slik det burde være. Vi kaller det ”STERK back to basic”- Som medlem på STERK får du 2 gratis veiledningstimer av våre dyktige ansatte. Vi vil øke bemanning med dyktige veiledere som vil være tilgjengelig i studio for spørsmål og hjelpe deg med dine treningsmål. Vi har stor tro på at dette vil øke din motivasjon, og bidra til at du lykkes med din trening.

 

Visste du at kun ca 16% av norges befolkning trener på et treningssenter? Uansett om du velger STERK eller andre arenaer for aktivitet, ønsker vi å være en pådriver for folkehelse og gjøre Norge friskere. Håper 2018 blir et år hvor du fokuserer på sunn aktivitet og helse.

 

Til slutt vil jeg takke STERK sine ansatte som daglig kommer på jobb for å gi deg gode treningsopplevelser.

 

Med ønske om et godt nytt år!

 

Vennlig hilsen

Kjetil Larsen

Daglig leder STERK Helse AS