Grorud Fotball

Vi er stolte samarbeidspartnere med Grorud IL – klubben som i 2020 rykket opp i OBOS-ligaen. Sammen jobber vi for å profesjonalisere klubben og holde alle spillerne friske og på banen. Vi tilbyr alle Grorud sine medlemmer fysikalske tjenester og det beste innen trening på et og samme sted.

 

Medlemskap:

Som Grorud medlem får du tilgang til et rabatert medlemskap på STERK, et av skandinavias mest moderne og best utstyrte treningsenter. Inkludert i medlemskapet får du 2 veiledningstimer med en personlig trener, som vil hjelpe deg å tilpasse treningen til dine ønsker og målsetninger. Elitespillerne trener sin basistrening hos oss og vi ønsker resten av bredden i Oppsal velkommen til en hyggelig treningsopplevelse.

STERK ligger på Løren, sentralt i Oslo. Vi har 2 timers gratis parkering i P-hus under senteret og ligger rett ved siden av Løren t-bane stasjon.

Du kan enkelt tegne ditt medlemskap i gjennom å sende oss en epost til ida@sterkhelse.no med teksten Grorud-medlemskap i emnefelte, så har vi alt klart til du kommer første gang. Husk: for hvert medlemskap vi får av bredden går en andel tilbake i sponsormidler til klubben!

 

Fysikalske tjenester:

Vondt? Trond Vegard Ripe er fysioterapeuten til A-laget og alle medlemmer i Grorud anbefales å ta direkte kontakt med Trond ved skader, eller lignende. 

Vi har også kiropraktorer, osteopater og andre fysioterapeuter som jobber tverrfaglig med resten av treningsteamet på STERK. Dette for å kunne effektivisere ditt behandlingsforløp. Se våre øvrige tjenester og priser på fysikalske tjenester.

Du kan bestille din time online her eller ringe tlf. 21082800. Merk kommentarfeltet med Grorud Fotball.

NB: Utvidet idrettsforsikring gir ofte tilgang til behandling hos kiropraktor og fysioterapeut hos oss, men må forhåndsgodkjentes av forsikringsselskapet før behandlingen iverksettes. Det er derfor viktig at du melder din skade først og tar med forsikringsbeviset.

 

 

Personlig trener:

Vi på STERK mener at alle kan dra god nytte av å trene med og lære av en personlig trener (PT). Vi har god erfaring med å følge opp alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere, og vet hvor mye små endringer kan føre til store gevinster for helse og prestasjon. Enten du er ute etter et langsiktig samarbeid for å endre din livsstil, eller noen timer for å korrigere din nåværende trening, vil vi kunne hjelpe deg til å nå dine mål.

Les mer om og kontakt vår PT-ansvarlig direkte her.

PTSG – gruppetimer med PT effekt:

Med vårt Premium medlemskap får du tilgang til våre ekslusive PTSmallGroups med markedets beste personlige trenere. Disse gruppetimene skiller seg fra alt annet i markedet. Timene foregår i smågrupper og ledes av en PT. De utvikler seg i takt med din form og øvelsene tilpasses underveis dine forutsetninger. Les mer om vårt premium medlemskap her.