Helse i hvert steg!

Vi starter en gågruppe for alle som ønsker å delta i området. Målet er å etablere et lavterskeltilbud for fysisk aktivitet som er gratis for hele Lørens befolkning!

STERK Gågruppe

Dette er et gratis lavterskel-tilbud for folk som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet og/eller synes det er skummelt å oppsøke et treningssenter. Sammen med en personlig trener fra STERK går man en tur sammen hvor målet er bevegelse. Det skal ikke være noe krav til noe konkret utstyr, tempo eller stigning på turene – fokuset er gåglede, mestringsfølelse og en hyggelig opplevelse av fysisk aktivitet sammen med andre. Det man trenger er et par joggesko.

Vi går en tur sammen på 45-50 minutter i Løren-området hver onsdag kl 11.00, hvor målet er å oppleve en hyggelig opplevelse av fysisk aktivitet og gåglede sammen med andre. Oppmøtested er utenfor Sterk kl 11.00. Det er ikke noe krav til noe spesielt tempo, utstyr eller bakker/stigninger som skal bestiges i løpet av turen. Dette er GÅTUR tilpasses gruppens utgangspunkt og ønske. Påmelding er ikke nødvendig.

Ses vi til første gågruppe onsdag 11.april – klokken 11 på Løren? Spre ordet og bli med da vel!