Helseforsikring

STERK Helse samarbeider med de største aktørene innen helseforsikring

Helseforsikring, også kalt behandlingsforsikring, har blitt mer og mer vanlig de siste årene, da helsekøene er lange og arbeidsfravær representerer en stor kostnad for bedriftene. Spesielt er ventelistene lange hos fysioterapeuter med kommunalt tilskudd, hvor hovedfokus og prioritet er barn, post-operativ rehabilitering og pasienter med nevrologiske -og reumatiske lidelser. I følge (kilde) regner man med at ca. 400 000 nordmenn har denne typen forsikring gjennom sine arbeidsgivere.

Forsikringen sikrer rask undersøkelse og behandling ved sykdom, plager eller skade.

De ulike forsikringsselskapene har noen ulike vilkår i forhold til hva slags behandling som dekkes, men alle dekker undersøkelse og behandling hos kiropraktor eller fysioterapeut. I Tillegg dekkes ofte videre henvisning til spesialist og bildediagnostisk utredning (MR, CT, røntgen og ultralyd) dersom dette er nødvendig. Våre kiropraktorer har denne henvisningsretten ved behov.

STERK Helse anbefaler deg som forsikringskunde å sette deg inn i vilkårene i din helseforsikring. Vi oppfordrer deg til å kontakte ditt selskap i forkant av første konsultasjon, da enkelte selskaper krever forhåndsgodkjenning før behandling settes i gang.

 

logoiflogogjensidigelogo storebrandlogovertikallogosparebank1