Hvorfor velge oss?

Velkommen til ett bredt tverrfagelig miljø med høy kompetanse innen diagnostikk og behandling av plager, skader og funksjonsvikt i muskel - og skjelettsystemet

Kunnskap på tvers av profesjonene

Vårt helseteam består av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, massører og spesialiserte trenere, som står klare til å hjelpe deg med ditt problem.

En av våre store styrker som ett tverrfagelig helseteam er at nesten samtlige terapeuter er utdannet innen flere fagprofesjoner og har dermed en bredere tilnærminsgmåte og forståelse når du kommer med ditt problem. Vi jobber derfor godt sammen mot den løsningen som er optimal for deg og dine plager!

Rask respons – ingen ventekø

Vår målsetning er å kunne respondere raskt ved din henvendelse og tilpasse behandlingen til deg og ditt problem.Vi syntes dagens ordning hvor pasienter med smerter og plager må vente i mange måneder på offentlig fysioterapeut gjør vondt værre. Smertetilstander kronifiseres, kunden faller ut av sosial kontekst iht jobb og aktiviteter og uhensiksmessige bevegelsesmønstre utvikles som er vanskelig å reversere.

Trygghet, grundighet – og en målrettet behandlingsplan

Velger du STERK Helse som din helseleverandør garanterer vi deg trygghet, service, grundig undersøkelse med en målrettet behandlingsplan og oppfølging, uansett forutsetninger!

Engasjement og evidensbasert vitenskap

Vi er også stolte av at mange av våre terapeuter er engasjerte forelesere, kursholdere og pionerer innen formidling av ny vitenskap innen muskel- og skjelettsystemet og bevegelseslære. Vi verdsetter derfor en kunnskapsbasert tilnærming med dokumenterte og effektive behandlingstilbud tilpasset både store og små.

Diagnostisk ultralyd – presis diagnostisering 

I tillegg til å kunne tilby de ulike tradisjonelle behandlingsmodalitetene som kiropraktikk, fysioterapi og osteopati, tilbyr vi også trykkbølgebehandling for ulike kroniske betennelsestilstander, intramuskulær nålebehandling og diagnostisk ultralyd for presis diagnostisering.

Smertestillende medikamenter tar symptomene – vi adresserer årsak

I mange tilfeller ønsker vi en funksjonell tilnærming med fokus mot funksjon og årsak til problemet, ikke bare symptomene. Vi ønsker også tenke forebyggende tiltak for at problemet og smertene ikke skal komme tilbake. Dette krever i mange tilfeller ett aktivt engasjement fra deg som pasient. Vi er derfor stolt av å kunne tilby våre kunder oppfølging, kompetanse og optimale treningsforhold enten det gjelder smertepasienter, pasienter med livsstilsrelaterte sykdommer eller idrettsutøvere.