Idrettsskade?

Er du idrettsutøver og har skadet deg på trening eller i kamp? Mange utøvere som har lisens gjennom idretten har krav på et medisinsk tilbud av høy kvalitet gjennom Idrettens Helsesenter.

Våre fysioterapeuter Lydia Bekkevold og Yngve Myhre har avtale med Idrettens Helsesenter og er en del av idrettens kvalitetsikrende behandlingsnettverk. Idrettens Helsesenter er etablert for å blandt annet gi et medisinsk tilbud av høy kvalitet til idrettsutøvere på alle nivåer. Behandlingsnettverket tilbyr medisinske tjenester innen undersøkelse, behandling og forebygging.

Utøvere som har lisens gjennom idretten er dekket av lisensforsikringen. Ulike idretter har ulike forsikringsvilkår. De fleste idrettsforbund har avtale med Idrettens Helsesenter. Idrettes som er dekket pr i dag er; bandy, bryting, bordtennis, dans, fotball, friidrett, ishockey, OBIK, roing, rugby, ski, skiskyting, skøyting, svømming, sykkel, triathlon, vannski og wakeboard og volleyball.

Meld skade:

1: Ring skadetelefonen på 98702033. Den er åpen alle dager mellom 09:00 – 21:00

2: Fyll ut skademeldingsskjema

3: Sak opprettes og Skadetelefonen kontakter deg for bestilling av utredning/behandling. For at du skal ha krav på erstatning, må all behandling bestilles via Idrettens Skadetelefon. Man betaler selv for undersøkelse/behandling hos manuellterapeut og sender kvittering på utgifter til forsikringsselskapet.