Kjære medlem!

Sommeren er i full gang, med sol og lange lyse kvelder!

Sommeren er i full gang, med sol og lange lyse kvelder. Vi håper du koser deg om det er ved stranda, fjellet, utlandet eller hjemme i Oslo og hos oss på STERK. Sommer er for de fleste assosiert med ferie, avkobling, god mat og drikke. Vi merker godt at i denne perioden er det færre som besøker oss på STERK, og heller utnytter tiden og dagene på andre måter.

Du skal likevel vite at vi på STERK ikke har tatt ferie. Vi har noe begrensede åpningstider, men vi er oppe hver eneste dag gjennom hele sommeren. Rekker du å trene en liten halvtime før du skal på grillfest?

​All forskningen viser en klar sammenheng mellom fysisk aktivitet og helsegevinst. Studiene viser at litt aktivitet er bra, og klarer du mer er det ennå bedre.

Skjemaet nedenfor viser helseeffekten du får ved å være «litt aktiv» og «aktiv». Som kurven viser vil de som har et lavt aktivitetsnivå få en stor helsegevinst gjennom å bli mer aktive i hverdagen.

Dette er på ingen måte et forsøk på å få deg til å droppe ferien, og heller komme inn på STERK for å trene hver eneste dag. Vi vil heller oppfordre deg til å være noe aktiv også på ferien, eller komme innom oss på STERK den ene dagen i uka du er i byen for å vanne plantene;) Vi vet mange av dere har jobbet hardt gjennom vinteren og våren for å bedre helsen og komme i bedre form. Dessverre er trening ferskvare, og mye av din investering blir borte etter noen uker med totalt fravær av trening. Det positive er at studier også viser at dersom du klarer å opprettholde noen få økter med aktivitet også under ferie, reduseres ikke fysisk kapasitet i samme størrelse som om du dropper trening helt. Du kan faktisk klare å opprettholde den fysiske formen du hadde med kun noen få kjappe økter ila en uke. Hva kan du gjøre for å være aktiv i ferien?

  • Gå noen turer for opplevelse?
  • Svømme?
  • Sykle?
  • Noen enkle styrkeøvelser på stranda?

 

Vi på STERK vil premiere den av dere som sender oss det «tøffeste» ferietreningsbilde i løpet av sommeren. Bildet kan du sende oss på post@sterktrening.no. Vinneren blir trukket 15.08.19.

  

Som jeg nevnte, vil ikke vi på STERK slappe av i sommer. Vi bruker tiden effektivt for at du skal møte en ennå bedre arena i høst. Vi vil pusse opp våre garderober. Dette kan medføre noe redusert kapasitet i forhold til muligheter for å dusje. Vi vil fortløpende informere deg på våre nettsider og Facebook om hvilke dager dette gjelder.

 

Vi er glade i våre naboer- Grunnet noe støy i leiligheter over STERK ved feks dropp av vekter, vil i sommer bytte gulv i flere av våre frivekstsområder. Gled deg til markedets beste gulvJ

 

Vi gleder oss til å se deg på STERK igjen etter sommeren. Noen kaller det «tilbake til livet og hverdagen»- Vi kaller det velkommen tilbake til rutine, aktivitet og STERK

Med ønske om en riktig god sommer!

Kjetil Larsen,

Daglig leder @ STERK Helse AS