Kom i ditt livs beste form med PT SmallGroups

PTSG er STERKs sitt unike gruppetreningskonsept og står for PT SmallGroups. Med vårt eksklusive PT SmallGroup-konsept garanterer vi at kunnskap og tilpasning etter dine behov og forutsetninger - slik at DU enklere kan oppleve den progresjonen du ønsker!

Noen av de viktigste hovedforskjellene på en PTSG-time og en tradisjonell saltime er antall deltakere og oppfølgingen på timen. Våre gruppetimer har et maks antall deltakere på 10-12 personer og timene ledes av erfarne personlige trenere som tilpasser treningen etter dine behov og forutsetninger. Her er det fokus på individuell og tett oppfølging for å sikre at du får mer ut av treningen. Instruktøren vil hele tiden kunne sikre tilrettelagt trening slik at du får personlig utvikling og maksimal treningseffekt.

PTSG-timene består av ulike konsepter som passer enhver smak. Eksempler på treningsformer du kan velge mellom er blant annet løpe- og sykkeltimer, sirkel- og stasjonstrening, HIIT (Høy Intensitet Intervall Trening), trening med kettlebells, CrossFit-inspirert trening, barseltrening, senior-trim, kombinasjonstimer med styrke og kondisjon, kroppsvekttrening, mobilitet og yoga.

HVA: Ulike gruppetimer ledet av personlig trener med maksimalt 10-12 deltakere på timen*. Timene tilbyr en rekke ulike treningsformer for å gi deg variert og allsidig trening.
*Seniortimer og Skill Performance har plass til 20 deltakere.

HVORFOR: Kvalitetssikring i forhold til riktig teknikk og tilpasning uansett utgangspunkt og form. Du får tettere oppfølging enn ordinære saltimer hvor den personlige treneren gir 1 til 1 coaching og tilbakemelding underveis i timen. Dette gjør det enklere å se raskere framgang og progresjon i treningen.

FOR HVEM: Alle. Du har flere ulike konsepter å velge mellom og med en PT kan man enkelt justere timen etter nivå og utgangspunkt.

VARIGHET: Gruppetimene varer i 45-50 minutter.

Se vår timeplan her. Som Premium kunde kan du velge mellom 25-30 PTSG-timer i uken!