Kostholdsrådgivning

Ta tak i dag og bruk vår kompetanse til å lykkes med varige og sunne livsstilsendringer!

Enkeltstående veiledninger:

Førstegangskonsultasjon. Opptil 60 minutter

Grundig gjennomgang av ditt kosthold, ønsker og forutsetninger. I samråd med en ernæringsrådgiver finner dere den beste måten du kan nå dine mål på.

Pris: 750,-

Oppfølgingskonsultasjon. Opptil 30 minutter

Kontinuitet er nøkkelen til suksess! Med regelmessige oppfølgingskonsultasjoner er du sikret veiledning slik at dine endringer og nye vaner blir en naturlig del av din hverdag. Oppfølgingen tar utgangspunkt i målene og løsningene dere sammen har blitt enige om, og man går igjennom hvordan dette har gått i praksis. Anbefales 1-2 uker etter førstegangskonsultasjonen.

Pris: 500,-

Kostholdsplan.

Kostholdsplaner lages bare sammen med en førstegangskonsultasjon og minimum en oppfølgingssamtale.

Pris: 600,-

Ernæringspakker:

Kostholdstart -4 uker.

Kostholdsoppfølgingen går over 4 uker, hvor du starter med en grundig førstegangssamtale og følges opp via samtaler 1 gang i uken. Vi måler kroppssammensetning første og siste møte. Kostholdsplan er inkludert.

Pris: 2500,-

Kosthold med oppfølgning – 8 uker

Kostholdsoppfølgingen går over 8 uker, hvor du starter med en grundig førstegangssamtale og følges opp via samtaler 1 gang i uken. Vi måler kroppssammensetning første og siste møte. Kostholdsplan er inkludert.

Pris: 4500,-

Kosthold + PT

For å få enda bedre og raskere resultater av kostholdsoppfølgingen kan det være smart å kombinere dette med egne PT-timer. Alle våre kostholdspakker kan kombineres sammen med timer med en av STERKs personlige trenere.

Spør – så hjelper vi deg til hva som passer deg.

Hvem passer dette for?

Kostholdsoppfølging kan være smart i flere ulike perioder av livet. Kanskje du ønsker hjelp til livsstilsendring og vektreduksjon eller ønsker økt muskelmasse og lavere fettprosent? Trenger du veiledning til hva du bør spise når du er gravid, har en matallergi eller rett og slett ønsker et sunnere og mer næringsrikt kosthold? Uansett hva som er dine mål og utgangspunkt er vi her for å hjelpe deg!

 

Kosthold bedrift:

Vi tilbyr foredrag, kostholds kartlegging av ansatte, kartlegging og hjelp til et godt mattilbud hos dere. Kostholdet til dine ansatte er en viktig del av helsen. Et godt sammensatt kosthold kan øke produktiviteten, trivselen og senke sykefraværet på din arbeidsplass.  Ta kontakt for priser.

 

Les mer her om hva vår kostholdsrådgiver kan hjelpe deg med!

Anette Noem Sexe har en mastergrad i idrettsernæring fra Oxford Brookes Universitet i England.

Med sin solide veiledningserfaring vil Anette Noem Sexe kunne hjelpe deg å gjøre de endringene som er nødvendige for å lykkes. Nøkkelen til suksess ligger i kostholdet!