Kundehistorie – En av mange hyggelige historier

Vi ønsker å dele med oss av en av mange hyggelige kundehistorier fra oss

 

Mitt navn er Helene, og jeg er 25 år gammel. Jeg begynte å trene med PT på STERK for 2 år siden

 

Jeg har trent litt til og fra på diverse treningssentre etter jeg sluttet med dans som 15 åring, men jeg har fort mistet motivasjonen.

Mye fordi jeg har manglet kunnskap og også fordi jeg har følt meg veldig utilpass på de fleste stedene jeg har vært innom.

 

Jeg ble introdusert for STERK gjennom en kollega, og jeg trivdes fra første gang jeg var der. Det er ett utrolig fint miljø der og jeg har aldri følt meg så komfortabel på ett treningssenter før.

De har også ett veldig godt utvalg av utstyr og gruppetimer, som jeg har blitt en fast deltaker på.

Etter å ha trent en periode på senteret følte jeg fortsatt at jeg manglet motivasjon og kunnskap, og jeg satt derfor opp en prøvetime med en PT.

Her var det Sandra som tok kontakt med meg, noe jeg er utrolig glad for den dag i dag. Jeg merket fort at Sandra var utrolig dyktig og vi hadde en veldig god kjemi, så jeg følte meg veldig trygg og sikker på at hun kunne hjelpe meg.

Jeg kjøpte derfor 20 timer og Sandra hjalp meg med å sette konkrete mål for treningen.

 

Jeg hadde ett ønske om å lære meg styrketrening og bli sterk. Jeg har også hatt en del «vondter», som vonde knær, mye hodepine, vond nakke, skuldre og rygg. Dette var også noe jeg håpet skulle bli bedre ved hjelp av trening.

Dette er noe som har forsvunnet gradvis og Sandra har alltid vært kjempe flink til å tilpasse og tilrettelegge hvis det har vært steder jeg har hatt vondt.

Noe som også har blitt vesentlig bedre etter at jeg begynte å trene er humøret og energien min. På grunn av en stressende jobbhverdag har jeg vært mye sliten og ofte i dårlig humør. Nå er jeg mye mer glad og fornøyd og jeg har masse overskudd.

 

Nå har jeg trent med PT 1 gang i uken i 2 år, og jeg kommer ikke til å slutte med det første.

Jeg har lært mye om trening og hadde nok klart og holde meg gående alene til en viss grad, men jeg vet at det hadde blitt vanskeligere å komme seg på trening i de tyngre periodene med lite motivasjon.

Det å få tett oppfølging av Sandra gjør at jeg holder treningen gående til enhver tid. Det er også viktig at jeg har en som passer på at jeg har riktig teknikk slik at jeg ikke får vondt noen steder.

Det gir meg også en fantastisk mestringsfølelse når jeg når målene jeg setter meg, dette hadde jeg heller ikke klart uten Sandra som alltid pusher meg og legger på litt mer vekt enn det jeg hadde gjort selv.

 

Trening har blitt utrolig viktig for meg og jeg har det så mye bedre på alle måter. Det å ha en PT som alltid motiverer og guider meg er grunnen til at jeg kommer meg på trening hver uke.

 

Ønsker du også å få hjelp av Sandra? Ta kontakt med Sandra!