Kundehistorie – En av mange hyggelige historier

Vi ønsker å dele med oss av en av mange hyggelige kundehistorier fra oss

 

VI SKULLE BARE HA HJELP TIL Å KOMME I GANG……..
I februar 2011 møtte vi Dan for første gang. Den gangen jobbet han på Sats i Nydalen. Vi, det er Rune 59 og Hilde 53. Det er altså nåværende alder.

Jeg hadde brukt år på å forsøke og få med Rune på et treningssenter. Gjennombruddet kom da vi ble invitert med på 50-årsfeiring på ei strand i Hellas, og ryktene sa at mange av de andre deltakerne var både veltrente og spreke. Vi skulle bare ha litt hjelp til å komme i gang, ettersom vi jo forsto at her burde noe gjøres av flere årsaker. Utgangspunktet vårt var svært ulikt. Rune – liten og lett, en typisk syklist med styrken i beina og sterke fordommer mot treningssenter. Hilde – ryggoperert to ganger, og med lav toleranse for ubehag og manglende mestring. Vi hadde bestemt at vi nå skulle begynne å trene sammen.

Vi forsto raskt at noen få timer for å komme i gang ikke var nok

Nå har det gått nesten 8 år, og fremdeles mangler det noe på sommerkroppen 2011. Da kan man jo tenke at her var det dårlig valuta for pengene, og at treneren burde vært oppsagt. Sannheten er vel at både utgangspunktet for og målet med treningen har endret seg mange ganger disse årene. Motivasjonen har også svingt kraftig, og med den også humøret. Hva er det da som har gjort at vi har møtt opp til avtalen med Dan så og si hver uke i snart 8 år.
Jeg (Hilde) har fått vesentlig bedre helse, og mer kunnskap om hva kroppen min tåler. Jeg greier lange dager på kontoret selv om jeg fremdeles av og til kan streve. Jeg slutter imidlertid ikke å trene for det, og jeg har lært at etter noen dårlige dager kommer mange gode. Rune er snart 60 år og sprekere og mer muskuløs enn noen gang. Jeg vil si at her er det kropp som en 25-åring, og det kan jo konemor like ganske godt. Han sier imidlertid at han fremdeles gruer seg til hver torsdag, og stikker tidlig fra jobb for å sikre at vi har spist godt før vi skal på trening. Dette har vært en fast date vi har hatt i alle disse årene, og jeg tenker at vi har spart oss sjøl og familievernkontoret for noen besøk. På trening har vi boksa, drevet bryting, konkurrert og slåss under kontrollerte forhold. Vi har hatt mange krangler og konflikter på vei til trening, men litt mer dempet på vei hjem. Vi har også hatt masse moro. Jeg har begynt på nytt mange ganger – det hadde jeg aldri greid uten Dan.

Dan har jo blitt voksen i løpet av disse årene. Han var bare 24 da vi møttes, og jeg kan huske at jeg var litt skeptisk til hvorvidt jyplingen hadde noe å lære oss godt voksne. Det hadde han da, og det har han i enda større grad nå. Jeg er imponert over kunnskapsnivå, evnen til å tåle motstand og helt uvanlig gode ferdigheter når det gjelder å omgås folk. Vi er jo begge klar over at dette er en betalt relasjon, men vi liker egentlig å tro at Dan setter litt pris på å være sammen med oss også.

Nå er vi en familie på fem som alle trener på Sterk – mor, far og tre voksne sønner. Vi møtes like gjerne til trening som til middag, og jeg tenker at vi er svært heldige. Dette er Dan sin fortjeneste , som dro oss med til Sterk da han begynte å jobbe der. Vi har fått være med på utviklingen av et supert treningssted, med så mange tvers igjennom trivelige ansatte. Det er et uhøytidelig miljø hvor alle passer inn uansett alder, form og farge. Så vi vil takke Dan, og håper at han vil fortsette å holde ut med oss. Vi har nemlig lagt dette inn som en viktig del av framtida. Dan skal få være med og bistå slik at vi blir stående i full jobb så lenge som mulig, og deretter sørge for en sprek alderdom. Dette anser vi for å være en nyttig og viktig investering – rett og slett god langtidsplanlegging.
 

Ta kontakt med Dan på Dan@sterkhelse.no hvis du trenger hjelp å «komme i gang»…