Kundehistorie – En av mange hyggelige historier

Jeg vil gå så langt som å si at jeg har fått et mye mer aktivt og bedre liv etter at begynte å leve etter det gode rådet jeg fikk.

Inger:

-Jeg har trent i noen år nå på Sterk Helse sine seniortimer. Og er veldig fornøyd med tilbudet. Seniortimer betyr at jeg har levd en stund og med det har litt vondt her og der. En dag var ryggen så vondt at jeg knapt kunne bøye meg. Kiropraktor Jan Christer Pedersen ble redningen som fikk ordnet ryggen og mitt skjeve bekken med sine magiske hender. Men det aller viktigste jeg lærte av Jan  Christer er at selv vi litt eldre behøver ikke å gå rundt å ha vondt. Det meste kan ordnes av en dyktig kiropraktor. Jeg vil gå så langt som å si at jeg har fått et mye mer aktivt og bedre liv etter at begynte å leve etter det gode rådet jeg fikk. Og få behandling så snart noe oppstår.   Anbefaler Sterk Helse og alle fagfolkene i alle felt på det sterkeste.

 
 

Trenger du en time med Jan Christer Pedersen?