Kundehistorie – En av mange hyggelige historier

Jeg har aldri vært spesielt glad i fysisk aktivitet, men...

Mitt navn er Veronica, og jeg er snart 30 år. Jeg har aldri vært spesielt glad i fysisk aktivitet. Flere i ganger i løpet av livet har jeg fått «innfall» om at jeg vil starte med styrketrening, men uten noe kunnskap eller konkrete mål, ga jeg som regel opp etter en uke eller to på treningssenteret. Klassisk. Det skulle ta meg mer enn 28 år, og et medlemskap på STERK med personlig trener før jeg innså verdien av trening i hverdagen.

Tidligere var min tanke at det ikke var vits for en som meg som hatet trening likevel, å investere masse penger i de mest «fancy» sentrene med «fancy» PT’er. Men, en dag tenkte jeg: «Nå har jeg trent på måfå i alle år, og det har jo aldri funket. Det er på tide å endre strategi og innstilling».

Min beste venninne hadde trent på STERK med oppfølging fra PT Morgan Moen i mange år, og hun anbefalte dette på det sterkeste. Hun snakket med Morgan, som skviste meg inn i sin hektiske timeplan som ny kunde, og i oktober 2017 hadde jeg min første time med ham. Jeg ønsket mest av alt å bygge opp styrke, og sammen lagde vi en plan for dette. Ikke minst ønsket jeg å ha det gøy! Mens jeg tidligere lo for meg selv av tanken på at jeg noensinne skulle begynne å trene «på ordentlig», kunne jeg ikke lenger forestille meg en hverdag uten trening. Jeg er nå på STERK 2-4 dager i uken.

Jeg trener mest baseøvelser som markløft, benkpress, og knebøy. I programmene, som vi varierer, har jeg blant annet også spenstøvelser, pull ups, push ups, hip thrusts og utfall, koordinering og balanse, samt olympiske øvelser som snatch og clean & jerk.

Jeg hadde aldri klart dette uten den motiverende energien fra Morgan. Han er kunnskapsrik og tydelig i sin kommunikasjon, flink til å variere timene, og alltid like blid! Ikke minst er han god til å lytte, og forstå de individuelle behovene. Står man fast med styrke, teknikk eller motivasjon, står Morgan klar til å hjelpe.

For meg har det også vært alfa og omega å bruke noen kroner ekstra i måneden på et senter med skikkelige fasiliteter. På STERK har man alle muligheter! Mange synes det er flaut eller ubehagelig å sette sine føtter på et treningssenter første gangen, men disse følelsene slår man lett fra seg på STERK. Her er det folk i absolutt alle aldre, i alle fasonger, og med mange ulike forutsetninger og mål. Lokalene er lyse og rene, og de ansatte er trygge, blide og profesjonelle. Jeg anbefaler både STERK og PT-tilbudene på det sterkeste!

 

Ta kontakt med Morgan på Morgan@sterkhelse.no hvis du ønsker Personlig Trening