Månedens PT Sandra

Sandra er utdannet personlig trener og har jobbet som PT de siste 9 årene, herav på STERK siden våren 2015

Sandra er utdannet personlig trener og har jobbet som PT de siste 9 årene, herav på STERK siden våren 2015. i tillegg til personlig trening har Sandra også PTSG, gruppetimer, workshops og treningsreiser. Hun har flere kurs innen trening og helse, er blant annet utdannet rehab-trainer, strength coach (eleiko) med mer. Sandra har de siste årene fokusert mye på styrketrening, uansett nivå (alt fra nybegynner til mer avansert), trening for mødre (før og etter fødsel), Olympisk vektløftning, livsstilsendring, og rumpetrening for å nevne noen.

Det hun først og fremst kan hjelpe deg med er å komme igang med nye mål på en god og effektiv måte. Med hjelp av en personlig trener kan du raskere nå målet ditt, eller få den støtten man trenger for å ta det første skritt mot en ny hverdag.

Om du ønsker hjelp til å starte opp for første gang, bli pushet og nå nye personlige mål, eller om du ønsker en støttespiller som hjelper deg og motiverer deg når andre gir opp? Uansett så kan Sandra hjelpe deg! ?

Sandra har jobbet med mange prosjekter med fokus på trening, helse, og livstilsendring, og det å bli en sterkere utgave av seg selv. For Sandra er det viktig at treningsøkter skal være gøy å lystbetont – trening er for alle!