Ulike typer medlemskap

Her kan du finne et medlemskap som er tilpasset dine behov!

medlemskapsbåndOrdinærmedlemskap med binding

Vårt standardmedlemskap som gir deg mulighet til å benytte alt utstyr vi har tilgjengelig til en fast pris per måned. Dette gjelder ikke Skill salen/premium sone.

Ordinærmedlemskap uten binding

Vårt standardmedlemskap for den som ønsker ha litt mer fleksibilitet. Hvis ens situasjon gjør at man ikke kan benytte seg av senteret vårt i årets samfulle måneder vil dette medlemskapet være å foretrekke. Passer godt for sesongarbeidere.

Premiummedlemskap

Vårt medlemskap til den som ønsker å få mest mulig ut av vårt konsept her på STERK. Med dette eksklusive medlemskapet får du tilgang til over 80 treningsøkter pr. måned i små dynamiske grupper med bransjens beste personlige trenere og instruktører. Dette er ikke ordinære gruppetimer, dette er PTSmallgroups med det siste og beste innen trening tilpasset dine forutsetninger!

I tillegg til trygg, effektiv og tilpasset trening, vil du som premiummedlem få tilgang til 4 workshops i året med vårt kompetanseteam, samt en rekke tilbud og kampanjer på STERK sine øvrige produkter. Les mer om våre PTSG timer her

Dagtidsmedlemskap og Seniormedlemskap

Vårt medlemskap til den som har tid og lyst til å trene på dagtid. På dagtid er vi et helsesenter og derfor er det gunstig å trene her for dem som har mulighet til dette. Prisen er redusert og medlemskapet er gyldig mellom åpning og kl. 15:00 på hverdag og gyldig i hele åpningstiden på helg.

1 mnd – kontant

Vårt medlemskap for de som ønsker å trene i 1 mnd av ulike årsaker. Medlemskapet varer i 30 dager f.o.m opprettelsesdato. Det er i dette medlemskapet ikke tilgang på PTSG og STERK Start.

Klar? Tegn ditt medlemskap online her

 

Skjermbilde 2016-02-15 kl. 16.01.09