Ny pasient hos oss?

Kjære pasient
Velkommen til STERK Helse. Som du ser tilbyr vi en rekke behandlingsformer innen fysikalsk medisin med mange ulike behandlingsteknikker. Ofte kan det være vanskelig for deg som pasient å vite hvilken behandlingsform du skal velge for dine plager. Fortvil ikke! Alle våre terapeuter jobber i ett tverrfaglig team, og det er undersøkelsen og funnene ved første konsultasjon som danner grunnlaget for en videre behandlingsplan som er tilpasset deg og dine plager. Dersom du tidligere har gode erfaringer med en type behandlingsform, anbefaler vi at du bestiller tilsvarende behandling hos oss. Du er også hjertlig velkommen til å ta kontakt med våre erfarne resepsjonister eller med terapeutene direkte via våre ansatte hvis du har noen spørsmål.

 

 

Primærkontakt
Våre kiropraktorer fungerer i likhet med leger, som primærkontakt for muskelskjelettplager. Det innebærer at kiropraktoren kan sykemelde, rekvirere bildediagnostiske undersøkelser (MR, CT, røntgen, ultralyd) og henvise til legespesialist eller fysioterapi ved behov. Dette innebærer at du som pasient kan komme direkte til oss uten henvisning fra din fastlege. Som primærkontakt har alle kiropraktorer direkte oppgjør med trygden. Det vi si at pasienten får deler av behandlingen dekket av NAV. Les mer om refusjoner på helsedirektoratet sine nettsider.

Tverrfaglighet
Muskel- og skjelettplager kan i noen tilfeller være komplekse med ulike årsaksforhold. Derfor vektlegger vi å jobbe sammen og bruke hverandres kompetanse for å kunne løse ditt problem på mest mulig effektive måte. Dette krever god kommunikasjon og innsikt i de ulike fagfeltene. Dette har vi da mange av oss er utdannet innen flere fagprofesjoner.

Hva kan du forvente av oss?

  • Høy kompetanse
  • Service og respekt
  • Rask respons, ingen ventekøer
  • En grundig undersøkelse med forklaring av problem og påfølgende behandling- og prognoseplan
  • God oppfølging
  • Samarbeid intern og ekstern ved behov.

Praktisk informasjon
Første gang du kommer til oss vil du bli bedt om å fylle ut ett registrerings- og samtykke skjema. Vi setter derfor pris på om du kommer 5-10 min. før planlagt konsultasjon. Har du relevant dokumentasjon som feks. en henvisning, MR/røntgen rapport, epikrise osv. ønsker vi at du medbringer dette til din behandler. Har du helseforsikring du ønsker å benytte, er det viktig at du har med bekreftelse fra ditt forsikringsselskap. Dette krever at du melder skaden/plagen til ditt forsikringselskap, før første konsultasjon.

Klinikken har en egen ventesone forbi resepsjonsområdet på STERK. Resepsjonisten vil vise vei og gi deg aktuelt registreringsskjema. Terapeuten vil da hente deg her da du skal inn til behandling.

Betaling hos STERK gjøres på en automatisk betalingsmaskin rett utenfor klinikken og fakturering styres av et egent faktureringsbyrå, Melin Medical. Etter at du har hvert til konsultasjon ligger beløpet klart til betaling, alt du trenger å gjøre er å taste inn ditt fødselsnummer. Du kan her velge å betale med kort (debit og kretitt) eller via faktura. Velger du faktura gjør vi oppmerksom på at et fakturagebyr forekommer. Skulle du ved formodning glemme å betale eller ikke ha mulighet til å betale på stedet, vil systemetet automatisk genererer en faktura som sendes påfølgende dag. Vi minner om at avbestilling av timer må skje senest 24 timer før konsultasjon.