Nytt bookingssystem på PTSG

Nytt bookingssystem på PTSG

Alle våre medlemmer som deltar på PTSG timer må f.o.m 1. juli bekrefte time og trekke billett som leveres til PT ved oppstart av timen.

De observante og nysgjerrige av dere har registrert at det har kommet en ny bookingstasjon her på STERK. Fra og med den 1. juli 2016 må denne brukes for å kunne delta på PTSmallGroup timer.

For online booking hos STERK gjelder følgende regler:

  • Du kan booke en time tidligst 7 dager før timen starter
  • Booking og avbooking (online) kan foretas inntil 30 minutter før timen starter. MERK at du kan booke deg inn på timer ved å ringe tlf: 21 08 28 00 eller direkte i resepsjonen.
  • Du bekrefte timen på bookingterminal senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt.
  • Hvis du ikke har møtt på 2 eller flere reserverte timer i løpet av de siste 30 dager vil du ikke kunne benytte online booking innen for en karantene periode på 30 dager fra første «prikk». Du vil selvfølgelig forsatt ha tilgang til produktet via påmelding i resepsjon og på bookingterminal før timen.

Hvordan skal du bruke denne?

Når du har booket deg inn på en time vil du registreres inn på denne maskinen for f.eks Wattkoden onsdag kl 18:30

Før timen starter (5 minutter før) må du hente ut en billett og denne samler instruktørene inn før timens oppstart.

Glemt medlemsbåndet? Ingen problem – du kan logge inn med mobilnummer og fødselsdato.

Hvorfor gjør vi dette?

Vi ønsker et rettferdig system for de medlemmene som benytter seg av tilbudet på best mulig måte og sikre våre premiumer tilgang til en hver tid.

Ved flere tilfeller oppstår det situasjoner at medlemmer melder seg på for å så ikke benytte plassen som kunne gått til noen andre.

Det gir oss en bedre oversikt over antall deltagere som deltar på timer og populariteten rundt disse timene, slik at vi på best mulig måte kan tilpasse og utvide timene etter etterspørselen.

Hva skjer om du ikke gjør dette?

Først og fremst vil du ikke kunne delta på timen hvis du ikke har billett. Har du booket en time online, men ikke møter eller avbestiller senest 30 min. før vil du bli registrert med en «prikk». Når du har samlet opp 2 av disse vil du bli satt i en karantene på online booking på 30 dager fra og med din første prikk.
Den enkleste måten å tenke om du er/blir rammet av en karantene er å alltid tenke 30 dager tilbake i tid og telle opp antall «prikker» innenfor dette tidsrommet.