Oppdatering

Oslo kommune har bestemt at treningssentre i Oslo skal holdes stengt fra Tirsdag 10.11.20...

Kjære kunde!

Oslo kommune har nå bestemt at treningssentre i Oslo skal holdes stengt i en kortere periode (3 uker) fra Tirsdag 10.11.20. Dette på bakgrunn av høye smittetall i byen vår, og myndighetene satser nå på at en periode med sosial distanse vil bedre smittetallene. Vi på STERK har stor forståelse for dette, og stiller oss bak det valget Oslo kommune har tatt for å bekjempe pandemien.

Til tross for at vi stenger treningsbiten, vil vår klinikk holde åpent som før. Vi holder senteret oppe for behandling hverdager fra klokken 08.00-20.00.

Som du vet, er det tøft for en bedrift å stenge dørene. I år har vi dessverre måttet gjøre denne øvelsen 2 ganger. Som leder er det ekstremt vanskelig å måtte permittere ansatte og kutte kostnader til benet. Selv om det nå er økonomisk tøft for STERK, skal du vite at vi står på bena også etter bølge 2 av pandemien. STERK har kommet for å bli!

Du som kunde skal selvfølgelig ikke lide økonomiske tap for at ikke vi får gitt deg det tilbudet vi har lovet. Som sist, kompenserer vi alle dager vi nå holder stengt! Trekk for desember har blitt sendt ut, og vi ser at du betaler dette med full pris. Vi vil videre redusere vårt neste trekk med tilsvarende antall dager vi holder stengt. Dette trekket går 20.12.20 for trening Januar 2021. STERK har fokus på service, og i dette tilfellet er service at du som kunde skal slippe å forholde deg til dette og aktivt måtte søke om «frys». Vi fikser dette for deg, og håper videre at myndighetene kommer til oss med en kompensasjon for å måtte holde stengt.

Det viktigste for oss nå, er at du som kunde fortsetter å være fysisk aktiv selv om du for en kort periode ikke kan gjøre det hos oss. Vi skal gjøre det vi kan for å holde motivasjonen din oppe kommende uker. Vi kjører på med Online timer på Facebook, og håper du følger disse timene. Om du ønsker individuell oppfølging står vårt team med Personlige Trenere klare for å hjelpe deg- Sjekk vårt tilbud for Online PT på www.sterkhelse.no.

«På kinesisk består ordet krise av to tegn- Det ene står for fare og det andre for muligheter». Vi på STERK skal bruke kommende uker godt, og vi gleder oss til 2021 hvor vi skal åpne Norges råeste treningssenter på Hasle!

Se oversikt på online tilbudet her!

Vi ses;)