Oppsal Håndball

Vi er stolte sponsorer av Oppsal Håndball – klubben vi har vokst opp med og som ligger nært vårt hjerte. Sammen jobber vi nå for å profesjonalisere klubben på elitenivå og på breddenivå. Vi tilbyr alle Oppsal sine medlemmer fysikalske tjenester og det beste innen trening på et og samme sted.
 

Medlemskap:

Som Oppsal medlem får du tilgang til et rabatert medlemskap på STERK, et av skandinavias mest moderne og best utstyrte treningsenter. Inkludert i medlemskapet får du 2 veiledningstimer med en personlig trener, som vil hjelpe deg å tilpasse treningen til dine ønsker og målsetninger. Elitespillerne trener sin basistrening hos oss og vi ønsker resten av bredden i Oppsal velkommen til en hyggelig treningsopplevelse.

STERK ligger på Løren, sentralt i Oslo. Vi har 2 timers gratis parkering i P-hus under senteret og ligger rett ved siden av Løren t-bane stasjon.

Tegne et bredde-medlemskap?

Michael Eriksen

Service ansvarlig
Kontakt oss på telefon 21 08 28 00, mail trening@sterkhelse.no eller spør oss i resepsjonen.

Husk: for hvert medlemskap vi får av bredden går en andel tilbake i sponsormidler til klubben!

 


 

Fysikalske tjenester:

Vondt? Våre klinikere står i beredskap for å kunne hjelpe deg raskt. Vi har kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter som jobber tverrfaglig med resten av treningsteamet på STERK. Dette for å kunne effektivisere ditt behandlingsforløp. Som medlem i Oppsal håndball får du 20% rabatt på førstekonsultasjon hos oss.
Du kan bestille din time online her eller ringe tlf. 21082800. Merk kommentarfeltet med Oppsal håndball.

NB: spillere med utvidet lisens er dekket av en idrettsforsikring fra Gjensidige som heter Lise+. Denne forsikringen gir tilgang til behandling hos kiropraktor og fysioterapeut hos oss, men må forhåndsgodkjennes av Gjensidige før behandlingen iverksettes. Det er derfor viktig at du melder din skade først. Dette kan gjøres her.

STERK ansatte med kobling til Oppsal

Jan Christer
Pedersen
Ådne Øvergaard Anette Sexe

Kiropraktor

Fysioterapeut

Ernæringsrådgiver


 

Personlig trening:

Vi på STERK mener at alle kan dra god nytte av å trene med og lære av en personlig trener (PT). Vi har god erfaring med å følge opp alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere, og vet hvor mye små endringer kan føre til store gevinster for helse og prestasjon. Enten du er ute etter et langsiktig samarbeid for å endre din livsstil, eller noen timer for å korrigere din nåværende trening, vil vi kunne hjelpe deg til å nå dine mål.

Som medlem av Oppsal håndball får du 15% rabatt på alle oppstartspakker hos oss. Les mer om og kontakt vår PT-ansvarlig direkte her.

Mer info om Personlig trening

Dan Skjolden

Personlig Trener ansvarlig på STERK
Kontakt Dan direkte på mobil 934 90 451, mail Dan@sterkhelse.no eller spør oss i resepsjonen.
 
 
 


 

STERK Legevakt Øst – Legetjenester:

STERK åpnet et større medisinsk senter på Vinslottet (Hasle) oktober 2019.
STERK Legevakt Øst leverer alt av private legetjenester. Her finner du leger, spesialister og behandlere fra flere kompetansefelt for å gi deg det beste innen medisin og helse. STERK gjør sitt ytterste for å hjelpe enten du er syk, plages av smerter eller trenger å ta tak i helseutfordringer.
Legevakten holder i tillegg åpent 365 dager i året.
Som medlem i Oppsal tilbyr STERK Legevakt Øst deg medlemspriser, se priser her.
Du kan bestille din time online på www.legevaktoest.no eller ringe tlf. 22 71 22 71. Merk kommentarfeltet med Oppsal håndball.