PERSONLIGE TRENERE SØKES!

 
STERK Helse, trening og kompetanse er et tverrfaglig helsehus med fokus på trygg, effektiv og målrettet trening for varierte kundegrupper.
Med en medlemsmasse på 1400 personer, og en klinikk som innehar fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og ernæringsrådgiver, har vi også et team av personlige trenere som sørger for å skreddersy treningen til våre medlemmer. Vår ambisjon er å være et helsehus/treningssenter for de som ikke naturlig finner veien inn på andre kommersielle treningssentre. Som et ledd i dette har vi eksempelvis gratis trening for seniorer alle hverdager. Vi har et stort fokus på helsegevinstene av trening.

Hos STERK skal medlemmene oppleve et høydepunkt i hverdagen. Dette forplikter at vi leverer service på høyt nivå i alle ledd. God kundeservice og god kompetanse både faglig og sosialt er et krav til alle som jobber hos STERK.

Etter å ha vært stengt ned en periode i vår, åpner nå snart dørene for trening, og STERK søker etter personer som ønsker å jobbe som personlige trenere på fulltid eller deltid.
Vi ruster opp mot et større senter som står klart 2021, og ønsker å bygge et større og sterkere PT-team frem mot dette.

Vi kan tilby et godt miljø med fokus på teamwork og kompetanse, tverrfaglig samarbeid med klinikk og ernæringsfysiolog, et rent senter med tilgang på utstyr av høy kvalitet, tilgang til vår medlemsmasse, og gode betingelser.
STERK er det mulig å benytte seg av personlig trenere uten å måtte ha medlemskap.
Du er en person som ønsker å nå langt i jobben din. Du har god arbeidsvilje, og evnen til å arbeide godt i et team men likevel ta selvstendige avgjørelser. Du bør ha erfaring fra yrket, med kjennskap til hvordan man markedsfører seg selv.
STERK er et selvstendig, tverrfaglig helsehus med stort fokus på service og kompetanse. STERK har et samarbeid med AFTP, og huser store deler av utdanningen deres, hvor også flere i vår stab fungerer som forelesere.

 

Dan Skjolden

PT ansvarlig på STERK
Send søknad og CV til:
dan@sterkhelse.no eller kontakt Dan direkte på mobil 934 90 451 hvis du har noen spørsmål om stillingen

Vi snakkes:)