Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å kunne presentere våre samarbeidspartnere og sponsoravtaler:

afpt_fb_logo

STERK har med sin kompetanse hvert med på å utdanne over 700 nye personlige trenere til bransjen forøvrig.  I 2017 inngikk STERK et samarbeid med AFPT, som er den mest komplette utdannelsen innen trening, helse og ernæring. Ønsker du en karriere som personlig trener, coach, ernæringsveileder eller massør? Les mer om studietilbudet til AFPT her.

 

Print

STERK samarbeider om Rent senter med Antidoping Norge fordi vi ønsker et rent, sunt og helsefremmende treningsmiljø på vårt senter. Vi tolererer derfor ikke bruk av dopingmidler blant våre kunder. Som medlem av STERK tar du som kunde avstand fra bruk av dopingmidler, og er kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av medlemsavtalen som gir STERK rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning.

 

logo-partner1

Puma er vår klesmerkeleverandør og vi er «faster together».

 

logo-partner2

Nutramino er vår samarbeidspartner innen ernæringsprodukter og de er kjent for å være best når det gjelder innhold, funksjon, effekt og smak. Alle deres produkter er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til de strenge kravene som stilles innenfor EU. Nutramino sine produkter får du hos oss eller via deres nettshop her.

 

Vi er stolte sponsorer av Oppsal Håndball – klubben vi har vokst opp med og som ligger nært vårt hjerte. Sammen jobber vi nå for å profesjonalisere klubben på Elitenivå og på breddenivå. Er du medlem av Oppsal Håndball har du en rekke fordeler hos oss!

 

Vi er stolte samarbeidspartnere med Grorud IL – klubben som er i OBOS-ligaen. Sammen jobber vi for holde alle spillerne friske og på banen. Vi tilbyr alle Grorud sine medlemmer fysikalske tjenester og det beste innen trening på et og samme sted.

 

Vi er stolte samarbeidspartnere med Vålerenga Elite Damer – STERK Legevakt Øst er medisinsk ansvarlig for jentene og sammen jobber vi for holde alle spillerne friske og på banen.