SommerSTERK

SommerSTERK er et trening, kosthold og coachingkonsept som garanterer deg resultater. Er du klar? Påmeldingsfrist 15 mai!

Vi starter opp 22. mai kl 18:00. Er du klar?

Kurset går i første omgang over 5 uker hvor vi gir deg de verktøyene du trenger for å gjøre en endring i ditt liv.

Men vi gir oss ikke der! Vi vet at den harde jobben ofte starter etter de 5 første ukene og her vil du få oppfølgning, støtte og en plan som går igjennom sommeren, samt en samling etter sommeren. Vi er der når du trenger oss!

Vi ønsker å gi deg kunnskapen og støtten for at du kan gjøre en positiv endring i livet ditt og forbedre din helse, slik at du møter sommeren og høsten i ditt livs form og med mer fysisk og mental energi.

Vi ønsker deg som:

Ønsker mer energi
Ønsker å gå ned i vekt
Ønsker støtte fra en gruppe som er igjennom den samme endringen og målsettingen
Ønsker å ha det bedre

Prosjektet inneholder

  • 3 workshops for å øke kunnskapen rundt kosthold, trening, hvordan velge og planlegge matvarer og holde på motivasjon
  • 1 individuell kostholdsrådgivning
  • 1 individuell coachingsamtale
  • 5 treningsøkter sammen med personlig trener og de andre i teamet
  • Ukentlig oppfølgning via mail
  • Oppskriftshefte
  • Treningsprogram for sommeren
  • Måling av kroppssammensetning før, under og etter gjennomført kurs.
  • Muligheten til å sette deg selv først og ta vare på din helse

«Tusen takk til Anette og STERK for motivasjon, kostholdsråd, beinharde treningsøkter og veiledning gjennom 12 fantastiske uker! Like stor takk til STERK-livsstils gjengen, hadde ikke klart dette uten dere ved min side. 17cm mindre og 7kg lettere på 12 uker utgjør en STOR forskjell!!» Linda Oug, tidligere Sterk livsstil deltager.

Vi har 15 plasser! Få en kickstart til dine gode vaner før sommeren og book din plass i dag! Påmeldingsfrist 15 mai. Pris: 7950,- Påmelding online, via resepsjon eller anette@sterkhelse.no

Program:

Felles trening hver tirsdag kl 18 f.o.m 22. Mai til 19. Juni

Tirsdag 22. Mai, kl. 18-20

Kickstart workshop om kosthold, trening og målsetting. Det blir også en påfølgende treningsøkt.

Onsdag 30. Mai, kl 18-19.30

Matvarekunnskap workshop – Vi tar steget ut i det praktiske. Hvordan kan du planlegge uken og hvilke matvarer velger jeg i nærbutikken.

Tirsdag 5. juni kl 18-20

Workshop om motivasjon og vaner. Du lærer deg å sette konkrete mål som føles oppnåelige og motiverende, slik at de hjelper deg med å ta riktige valg og etablere gode vaner i hverdagen. Vi går også inn på hvordan man kan takle utfordringer og fristelser i hverdagen. Det blir også en påfølgende treningsøkt.

Kosthold – og coachingsamtaler avtales individuelt etter når det passer for deg.

Målinger skjer uken før oppstart eller i begynnelsen av første uke, avtales også individuelt.

Hva kan du forvente?

Ønsker du en sterkere og smidigere kropp som jobber med deg? For å endre kroppssammensetning er kostholdet ditt den viktigste brikken. Fra tidligere kurs har vi lært at kostholdet virkelig er det som gjør den store forskjellen, men for å gjøre den nødvendige endringen sitter det også mellom øra. Vi implementerer nettopp derfor coaching til vårt kurs for at du skal ha verktøyene for å kunne gjøre endringene til en del av ditt liv og dine vaner. Det er å beholde endringen over tid som gir oss resultater.

I SommerSTERK programmet setter vi kosthold og deg i fokus med spennende workshops og individuelle kosthold- og coachingsamtaler, for å tilpasse og finne ut hva nettopp DU trenger. Videre setter vi oss som mål å øke aktivitetsnivået med morsomme, inspirerende og enkle treninger i gruppe – og med et program for å bruke på egenhånd i gjennom sommeren. Ved deltakelse i SommerSTERK får du i tillegg mulighet for ukentlig oppfølgning via mail og tilgang til en SommerSTERK–facebookgruppe. Her deles tips og informasjon fra kursholdere, og det er mulighet for å dele erfaringer og gleder med SommerSTERK teamet.

Kursholderne Jørgen og Anette jobber begge på STERK helse som personlige trenere, og har hver sin mastergrad i henholdsvis coaching og kosthold. De vil følge deg godt opp og sørge for at du blir ivaretatt både personlig og faglig.

Vi står klare for å hjelpe deg med å nå dine mål. Tør du å bestemme deg for å gjøre dette til din beste sommer noensinne? Ta avgjørelsen og meld deg på SommerSTERK i dag!

«Jeg har hatt 12 fantastiske uker. Stor takk til deg og dine svettefester. Det har hjulpet meg i mål, 32 buksene er nesten litt store blitt. Jeg føler jeg har fått masse ut av dette, ikke bare vekt og mål men kondisjon og ikke minst treningsgleden tilbake. Er vel å ta i og si at jeg har blitt en hobbykokk, men jeg har fått opp øynene for hva jeg bør spise og at det behøver ikke være lange prosesser eller fetende for at et måltid skal være godt» Tormod Johansen, tidligere deltager av STERK livsstil.