Våre produkter

ERGONOMITILPASNING/ARBEIDSPLASSVURDERING?

Enkelte av våre fysioterapeuter er spesialister på tilpasning av arbeidsplass, arbeidsplassvurdering og ergonomi. Vi kommer gjerne ut på befaring for å kartlegge behov hos din bedrift.

RASKERE TILGANG TIL VÅRE BEHANDLERE?

Vi vet at noe av årsaken til langtidssykefravær er lange offentlige helsekøer. Våre kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter kan ta i mot den ansatte innen 24 timer. Vi er sikre på at en tidlig diagnose og rask behandling kan få den ansatte raskere tilbake på jobb. Visste du at våre kiropraktorer er primærkontakter? Dette betyr at de kan henvise deg videre til andre spesialister, billeddiagnostikk, eller i ytterste tilfelle sykemelde den ansatte. Ønsker du en avtale på dette?

MUSKELTERAPI/MASSASJE I BEDRIFT?

Vi har massører som kan komme ut til din bedrift, eller at den ansatte kommer inn til vår klinikk. Vi ser at mange ansatte setter stor pris på en liten pause fra arbeidsplassen, og  får redusert spenninger i muskulatur grunnet jevnlig massasje fra våre terapeuter.

MEDLEMSKAP PÅ STERK?

Vi tegner gjerne en bedriftsavtale for dere ved vårt moderne treningssenter her på Løren. Vi har ulike modeller for dette, enten at bedriften betaler medlemskapet, eller at STERK subsidierer slik at den ansatte selv betaler en lavere avgift hos oss.

PERSONLIG TRENING/GRUPPETIMER?

Vi har et senter med stort fokus på personlig trening. Noen av Norges mest profilerte og kunnskapsrike trenere finner du på STERK. Mange bedrifter kommer inn til oss for å trene i gruppe med en av disse. Vi skreddersyr et treningsopplegg som passer for den enkelte. Vi kan tilby personlig trener en til en, eller tilrettelegge opplegg for hele bedriften, avdelinger etc. Visste du at forskning viser at fellestrening øker samholdet og miljøet i et team?

FYSISKE TESTER PÅ STERK?

Hvis du som arbeidsgiver skal sponse og bruke penger på de ansatte, ønsker du naturligvis å se fremgang/resultater? Vi på STERK har en rekke tester vi gjennomfører før, underveis og etter et opplegg for å se at tiltakene fungerer. På STERK har vi for eksempel mulighet til å se på den ansattes arbeidskapasitet i form av en VO2-max test. I tillegg utfører vi en kroppsanalyse (TANITA MC 920), for å se på muskelmasse, skjelettstrukturer, fettmasse, symmetri etc. I tillegg definerer vi ulike fysiske tester som passer for deres bedrift. Vi dokumenterer våre tiltak!

Vi vet at alle bedrifter er ulike, med forskjellige behov! Ønsker du et skreddersydd tilbud ut i fra hva din bedrift har behov for? Vår bedriftsansvarlig kan hjelpe deg til å finne de produktene og tjenester du faktisk har behov for. Ønsker du en uforpliktende samtale eller tilbud? Bruk kontaktskjema i høyremargen.