Personlig trener rett i lomma

Få oppfølging av en av STERK sine personlige trenere, uavhengig av hvor du bor i landet!

 
Send oss telefonnummeret ditt så får du informasjon over telefon istedenfor.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Online PT er en tjeneste som både du som allerede trener på STERK og du som bor et helt annet sted i Norge kan benytte deg av. Vi ønsker å nå ut til flere for treningsglede og bedre folkehelse!

Å ha en Online PT gjør at du har en å sparre med gjennom hele uken om du føler deg usikker på noe. Det kreves at du selv setter deg litt inn i prosessen noe som fører til at du oppnår mer kunnskap om valgene du tar. Og med mer kunnskap og forståelse på hvorfor ting bør gjøres, så vil du oppleve mer motivasjon og bli tryggere på hva som må til for å nå målsettingen din. Du som kunde skal altså bli med på prosessen og sitte igjen med økt forståelse for trening og kosthold. Du får ikke kun en plan som skal følges blindt, men personlig oppfølging etter avtale og behov. Med en PT i lomma oppnår du fleksibilitet og kan trene når du selv kan og vil.

Gjennom en screening prosess som foregår via kundeskjema/Skype/samtaler vil du få et skreddersydd treningsprogram/kostholdsopplegg basert på hva du har gjort tidligere, hvor du er nå og hva din målsetting er. Dette mottar du i en app hvor det er enkelt å navigere seg frem i opplegget. I treningsprogrammet er det integrert øvelsesvideoer som hjelper deg med teknikkforståelse, du får en fin oversikt over egen progresjon gjennom grafer, og kan enkelt chatte med din online PT uken igjennom. Ukentlig følger din PT deg opp og gjør justeringer underveis basert på dine egne opplevelser og framgang. Med flere år erfaring som Online PT setter vi i STERK Online PT kvalitetssikring, integritet, erfaring og evidensbasert informasjon høyt, og med deg i fokus vil du få et opplegg som du kan være trygg på at du og dine interesser er ivaretatt.

.1 Velg din Online PT som passer best til deg. Klikk her eller på bilde over.

.2 Fyll ut kartleggingsskjema. Klikk her eller på bilde over.

.3 Bestill ønsket produkt. Klikk her eller på bilde over. Vi tar kontakt med deg fortløpende.

 


 

Kundereferanser

Laetitia, Oslo

Fordelen med å ha Online Pt, er det at jeg ikke trenger å stå alene i det å forandre på livsstil og kosthold, noe som kan fort bli overveldende. Å ha online PT betyr for meg; en som er med på hele løpet, en du kan stille spørsmål til når det gjelder alt av trening og kosthold. Å ha en PT online, gjør at du faktisk lærer mer om hvordan din kropp fungerer optimalt, du går fra å væe en passiv deltager, men mer delaktig i din egen livsstilsendring. Samtidig har du en som er tilgjengelig i baklomma, og en som også lærer din kropp å kjenne.

 

Katarina, Klepp

Veldig fornøyd med og ha valgt online PT som hjelper meg med kunnskapen rundt kosthold og ikke bare raske løsninger og en quick fix. Jeg føler meg trygg til å fortsette på egenhånd med kunnskapen min online coach har gitt meg. Et stort pluss å ha de tilgjengelig på en app hele dagen viss det sku dukke opp utfordringer