STERK søker instruktører!

Ønsker du å jobbe med oss?

STERK Helse AS er et tverrfaglig helsehus med fokus på trygg, effektiv og målrettet trening for varierte kundegrupper. Vi har en solid medlemsmasse og høyt volum på personlig trening. Vårt team med personlige trenere sørger for å skreddersy treningen til våre medlemmer. I tillegg en klinikk med fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopat og ernæringsrådgiver. STERK Helse AS er tilknyttet STERK Legevakt øst, en klinikk med legevakt, spesialister og lab. Vår ambisjon er å være et helsehus og treningssenter for de som ikke naturlig finner veien inn på andre kommersielle treningssentre. Som et ledd i dette har vi eksempelvis flere gruppetrening for seniorer alle hverdager. Vi har et stort fokus på helsegevinstene av trening.

Hos STERK skal medlemmene oppleve et høydepunkt i hverdagen. Det forplikter at vi leverer service på høyt nivå i alle ledd. God kundeservice og kompetanse både faglig og sosialt er et krav til alle som jobber på STERK.
STERK søker nå etter personer som ønsker å jobbe som PTSG instruktør i vårt PTSG team. På STERK har vi ikke vanlig gruppetimer, men PT-SMALL-GROUPS. Dette er gruppetimer i et lite format, med opp til 12 deltakere på timen. Timene vi leverer er dynamiske, dvs øvelser endrer seg fra uke til uke, det er 1 til 1 coaching på timen og uansett utgangspunkt skal du kunne være med på timene våre. Sterk leverer forskjellige typer PTSG timer fra styrketimer til løpetimer.
Det er muligheter for å lage og forme sine egne timer på STERK.
Sterk ønsker instruktører som kan ha varierende timer og som ikke er redd for en utfordring.
Det er en fordel at du er personlig trener – men ikke et krav. Hvem du er som person og erfaring vil bli tatt i betraktning.
Er du energisk? Liker og jobbe med mennesker og trening? Du er en person som ønsker å nå langt i jobben din. Du har god arbeidsvilje, og evnen til å arbeide godt i et team men likevel ta selvstendige avgjørelser.

Vi kan tilby et godt miljø med fokus på teamwork og kompetanse, tverrfaglig samarbeid med klinikk og ernæringsfysiolog, et rent senter med tilgang på utstyr av høy kvalitet. STERK har et samarbeid med AFTP, og huser store deler av utdanningen deres, hvor også flere i vår stab fungerer som forelesere.

Vi søker deg som kan jobbe hverdager samt helger.

Lønn etter avtale.

Spørsmål? Kontakt PTSG-ansvarlig; Ida K. Hanssen på Tlf; 95056430 eller Ida@sterkhelse.no.

Søknad og CV sendes; Ida@sterkhelse.no

Vi snakkes!