STERK – livsstil

STERK- livsstil er et trening- og ernæringsprogram som garantert gir deg resultater! I løpet av 12 uker, hjelper vi deg ved hjelp av trening og rett kosthold til å oppnå de resultatene du til nå kun har drømt om. Vi er med deg hele veien, analyserer og tolker hver økt og matbit frem til ønsket målsetning er nådd!

Ønsker du en sterkere og smidigere kropp som jobber med deg? For å endre kroppssammensetning er kostholdet ditt den viktigste brikken. I dette livsstils programmet setter vi kosthold i fokus med spennende workshops og individuelle kostholdsrådgivninger for å tilpasse og finne ut hva nettopp DU trenger. Videre setter vi oss som mål å øke aktivitetsnivået med morsomme, inspirerende og enkle treninger i gruppe.

Deltagerne på den første gruppen var med i 8 uker og gikk i gjennomsnitt ned 7,5 kg og 18 cm reduksjon i livvidde! I tillegg føler de en bedre helse, bedre blodsukkerregulering, økt energi og selvtillit til å opprettholde livstilen på egen hånd etter endt kurs!

Vi vet at endringer er både vanskelig og tungt, derfor er vi klare for å holde deg motivert igjennom hele prosjektet og gi deg de tipsene du trenger for å ta steget videre og lykkes med varige endringer. Ved deltakelse i STERKlivstil får du i tillegg til kostholdsveiledningene mulighet for ukentlig oppfølgning via mail og tilgang til en STERKlivstil –facbookgruppe. Her deles tips og informasjon fra ernæringsrådgiver og trenere, og det er mulighet for å dele erfaringer med gruppen.

Treningene er satt sammen eksklusivt for deg og din gruppe. Sett deg selv og din helse først, vi lover høy puls, latter, svette, samhold og ikke minst fantastiske resultater!

Nylig gjennomførte vi vår første pilotgruppe, med fantastiske resultater. Deltagerne på den første gruppen var med i 8 uker og gikk i gjennomsnitt ned 7,5 kg og 18 cm reduksjon i livvidde! I tillegg føler de en bedre helse, bedre blodsukkerregulering, økt energi og selvtillit til å opprettholde livstilen på egen hånd etter endt kurs!

Tusen takk til Anette og STERK for motivasjon, kostholdsråd, beinharde treningsøkter og veiledning gjennom 12 fantastiske uker! Like stor takk til STERK-livsstils gjengen, hadde ikke klart dette uten dere ved min side. 17cm mindre og 7kg lettere på 12 uker utgjør en STOR forskjell!!»
Linda Oug, tidligere Sterk livsstil deltager.

Jeg har hatt 12 fantastiske uker. Stor takk til deg og dine svettefester. Det har hjulpet meg i mål, 32 buksene er nesten litt store blitt. Jeg føler jeg har fått masse ut av dette, ikke bare vekt og mål men kondisjon og ikke minst treningsgleden tilbake. Er vel å ta i og si at jeg har blitt en hobbykokk, men jeg har fått opp øynene for hva jeg bør spise og at det behøver ikke være lange prosesser eller fetende for at et måltid skal være godt»
Tormod  Johansen, tidligere deltager av STERK livsstil.


Programmet inneholder:

  • 12 timer med gruppetrening med personlige trener
  • Workshop i hvordan du kan endre kroppssammensetningen din
  • Matlagingskurs i hvordan lage sunn, rask og nyttig mat.
  • Matbutikk-tour – Hvordan velger jeg sunn mat i butikken?
  • 3 målinger av kroppssammensetning
  • Individuelle kostholdsrådgivinger med ernæringsrådgiver
  • Ukentlig oppfølgning på mail
  • STERKlivsstil oppskriftshefte
  • Felles interaktivt forum
  • Tren og bli kjent med andre som har samme mål som deg – sammen er det lettere!

Praktisk informasjon: 

Oppstart: Onsdag 17 Januar. Kl. 17.00

Varighet: 12 uker.

Antall Plasser: 12 stk.

Sted: STERK helse på Løren. Workshopene vil holdes i STERK sitt auditoriet. Treningen vil holdes i våres lokaler.

Ordinær pris: 11999,-

Pris for ikke medlemmer: 14999,-

 

Påmelding: Online, via resepsjon eller anette@sterkhelse.no.

Prosjektleder: Anette Noem Sexe. Ernæringsrådgiver og Personlig trener.

Dette vil du være med på! Vi gleder oss!