STERK Vektkontroll – kurset for deg som skal ned i vekt!

Meld deg på STERK Vektkontroll. Vi starter opp 15 januar. Er du klar?

STERK har et mål i sikte! Gjennom STERK Vektkontroll skaper vi en livsstil hos deg som gir deg en bedre helse, senker vekten, gjør deg sterkere og gir deg mer energi i hverdagen.

Gjennom 10 uker fra januar vil vi på STERK gi deg verktøyene og hjelpen du trenger for å etablere en sunnere livsstil og få vekten dit du vil. Vi vil gi deg den nødvendige kunnskapen og støtten for at du skal klare å gjøre en positiv endring i livet ditt og få bedre helse.

Bruk noen måneder av 2020 til å gjøre en innsats for bedre helse og mer overskudd. Bli med på STERK Vektkontroll!

Vi ser etter deg som

 • Ønsker mer energi
 • Ønsker å gå ned i vekt
 • Ønsker en kropp som er mer smidig og fungerer bedre i hverdagen
 • Ønsker litt ekstra oppfølging for å komme inn i en god rytme med trening og sunt kosthold
 • Ønsker støtte fra en gruppe som er igjennom den samme endringen og målsettingen
 • Ønsker å ha det bedre

Kurset inneholder

 • 10 effektive treningsøkter med personlig trener og resten av gruppa
 • Samtalegruppe med mulighet for å ta opp utfordringer og finne løsninger sammen
 • 1 individuell kostholdsrådgivning
 • 1 individuell coachingsamtale
 • Ukentlig oppfølging på mail
 • STERK Vektkontrolls eget aktivitetshefte med verktøy for kosthold, trening og motivasjon
 • Måling av kroppssammensetning før, underveis og etter gjennomført kurs.
 • Muligheten til å sette deg selv først og ta vare på din helse

 

«Tusen takk til Anette og STERK for motivasjon, kostholdsråd, beinharde treningsøkter og veiledning gjennom noen fantastiske uker! Like stor takk til STERK-livsstils gjengen, hadde ikke klart dette uten dere ved min side. 17cm mindre og 7kg lettere på 12 uker utgjør en STOR forskjell!!»

Linda Oug, tidligere Sterk Livsstil-deltager.

Vi har 10 plasser! Book din plass i dag!

Pris:

STERK medlemer 8990,-
Ikke-medlem 9990,- (inkluderer medlemskap på Sterk i perioden).

Er du Premium medlem eller trener med personlig trener på STERK får du 10% avslag i pris.

Påmelding online, via resepsjon eller anette@sterkhelse.no

«Jeg har gått på Sterk vektkontroll våren 2019, og anbefaler det sterkt til andre som ønsker å gå ned i vekt. Jeg hadde trent styrke lenge, men klarte ikke å gå ned i vekt. Har en stressende jobb og hektisk liv, og vekten gikk bare oppover. Ville prøve vektkontroll for å se om det å være i en gruppe kunne motivere for å trene mer og gå ned i vekt. Og det gjorde det! Vi har støttet og motivert hverandre – og kommet med tips. Kurset ledes av Anette og Jørgen, som virkelig engasjerer seg i oss. Opplegget er veldig bra og morsomt, med tett oppfølging på trening og kost. Det fine er at vi får individuell veiledning, og et opplegg som det vil være mulig å følge også etter kurset. Det handler om å endre vaner og livsstil, ikke slanking i seg selv. Jeg har fått veldig stort utbytte av kurset, og anbefaler det på det varmeste til andre. Vekta går ned, stresset reduseres og treningsgleden har gått opp!

Ingvil Hegna

 

Program:

Hver onsdag i 10 uker fra 15. jan mellom 19:00-20:30 blir det trening og en felles ledet samtale om ulike temaer for å gå ned i vekt.

Individuelle målinger, kostholdsrådgivning og coaching avtales etter tid som passer for deg gjennom perioden.

Opplegget for fellestreningen vil variere, men vi har fokus på kondisjonstrening.

 

«Det har vært en glede å trene i et godt miljø med mennesker som ønsker å gjøre en endring i livet. Alle i gruppen har stort sett de samme utfordringene og hjelper hverandre til å nå målene. Vi har blitt svært godt hjulpet av Anette og Jørgen som stiller oss de rette spørsmålene, følger opp med gode samtaler, deler raust med sin kunnskap, og ikke minst har de veldig fine treningsøkter. For meg har dette kurset gitt meg en boost til å komme i gang med en sunnere livsstil, sette av tid til en fast treningsøkt i uken, og ikke minst, så har kurset gitt meg langt bedre innsikt i kostholdets forunderlige verden. Dette kurset kan jeg anbefale på det varmeste til alle uansett utgangspunkt og mål».

Kjetil Sjøeng

Hva kan du forvente?

Ønsker du en sterkere og smidigere kropp som jobber med deg? Ønsker du å gå ned i vekt? For å endre kroppssammensetning er kostholdet ditt den viktigste brikken. Fra tidligere kurs har vi sett at kostholdet virkelig er det som gjør den største forskjellen, men for å klare å gjøre den nødvendige endringen sitter det også mellom ørene. Vi implementerer nettopp derfor coaching til vårt kurs for at du skal ha verktøyene for å kunne gjøre endringene til en varig del av ditt liv og dine vaner. Det er å opprettholde endringen over tid som gir oss resultater.

Ved deltakelse i STERK Vektkontroll vil du få den oppfølgingen du trenger for å gjennomføre endringen du ønsker og få vekten dit du vil. Oppfølgingen består av individuelle coaching- og kostholdssamtaler med våre høyt kvalifiserte kursholdere, hvor du får hjelp til å takle utfordringene du møter på i løpet av perioden. Du blir også fulgt opp på mail hver uke. I tillegg vil det bli en ledet samtale etter hver av de ukentlige treningsøktene, hvor vi sammen diskuterer ulike temaer som er relevant for en livsstilsendring. Her får du all den kunnskapen og verktøyene du trenger for å nå målene dine.

Den ukentlige treningsøkten består av ulike former for styrke- og kondisjonstrening. Felles for øktene er at de gir god treningseffekt, variert aktivitet og stor grad av mestringsfølelse. Her får du trene sammen med andre som har de samme målene som deg, og følelsen av samhold og fellesskap er STERK!

Kursholderne Jørgen og Anette jobber begge på STERK Helse som personlige trenere, og har hver sin mastergrad i henholdsvis coaching og kosthold. De vil følge deg godt opp og sørge for at du blir ivaretatt både personlig og faglig.

Vi står klare for å hjelpe deg med å nå dine mål. Ta 2020 mest fornuftige avgjørelsen og meld deg på STERK Vektkontroll i dag!

 

«Jeg har hatt 12 fantastiske uker. Stor takk til deg og dine svettefester. Det har hjulpet meg i mål, 32 buksene er nesten litt store blitt. Jeg føler jeg har fått masse ut av dette, ikke bare vekt og mål men kondisjon og ikke minst treningsgleden tilbake. Er vel å ta i og si at jeg har blitt en hobbykokk, men jeg har fått opp øynene for hva jeg bør spise og at det behøver ikke være lange prosesser eller fetende for at et måltid skal være godt» 

Tormod Johansen, tidligere deltager av STERK livsstil.

Har du spørsmål om STERK Vektkontroll? Ta kontakt med Jørgen eller Anette, så skal vi hjelpe deg!