STERK Vektkontroll – kurset for deg som skal ned i vekt!

Meld deg på STERK Vektkontroll og få en positiv start på 2019. Vi starter opp 23. januar kl 20:00. Er du klar?

Sterk Vektkontroll er ikke bare et nyttårsforsett, men starten på en livsstil som gir deg bedre helse, senker vekten, gjør deg sterkere og gir deg mer energi til det du vil gjøre.

Vi vet at mange bruker årsskiftet som en mulighet til å prøve å endre livsstil og gå ned i vekt. Dessverre viser det seg år etter år at det er vanskelig å holde fast på de nye vanene når man kommer litt lenger ut i januar og februar. Med STERK Vektkontroll ønsker vi å hjelpe deg med å både ta grep for å bygge en sunnere livsstil som gir deg bedre helse og mer energi, samt å holde på den nye livsstilen over tid.

Gjennom 10 uker fra januar og frem til påske vil vi på STERK gi deg verktøyene og hjelpen du trenger for å etablere en sunnere livsstil og få vekten dit du vil. Vi vil gi deg den nødvendige kunnskapen og støtten for at du skal klare å gjøre en positiv endring i livet ditt og få bedre helse.

Bruk de første månedene av 2019 til å gjøre en innsats for bedre helse og mer overskudd. Bli med på STERK Vektkontroll!

Vi ser etter deg som

 • Ønsker mer energi
 • Ønsker å gå ned i vekt
 • Ønsker en kropp som er mer smidig og fungerer bedre i hverdagen
 • Ønsker litt ekstra oppfølging for å komme inn i en god rytme med trening og sunt kosthold
 • Ønsker støtte fra en gruppe som er igjennom den samme endringen og målsettingen
 • Ønsker å ha det bedre

Kurset inneholder

 • 10 effektive treningsøkter med personlig trener og resten av gruppa
 • Samtalegruppe med mulighet for å ta opp utfordringer og finne løsninger sammen
 • 1 individuell kostholdsrådgivning
 • 1 individuell coachingsamtale
 • Ukentlig oppfølging på mail
 • STERK Vektkontrolls eget aktivitetshefte med verktøy for kosthold, trening og motivasjon
 • Måling av kroppssammensetning før, underveis og etter gjennomført kurs.
 • Muligheten til å sette deg selv først og ta vare på din helse

«Tusen takk til Anette og STERK for motivasjon, kostholdsråd, beinharde treningsøkter og veiledning gjennom noen fantastiske uker! Like stor takk til STERK-livsstils gjengen, hadde ikke klart dette uten dere ved min side. 17cm mindre og 7kg lettere på 12 uker utgjør en STOR forskjell!!» Linda Oug, tidligere Sterk Livsstil-deltager.

Vi har 15 plasser! Book din plass i dag!

Pris: 7950,- Påmelding online, via resepsjon eller anette@sterkhelse.no

Program:

Hver onsdag fra 23. januar og frem til påske mellom 19:00-20:30 blir det trening og en felles ledet samtale om ulike temaer for å gå ned i vekt.

Individuelle målinger, kostholdsrådgivning og coaching avtales etter tid som passer for deg gjennom perioden.

Opplegget for fellestreningen vil variere, men vi har fokus på kondisjonstrening.

Hva kan du forvente?

Ønsker du en sterkere og smidigere kropp som jobber med deg? Ønsker du å gå ned i vekt? For å endre kroppssammensetning er kostholdet ditt den viktigste brikken. Fra tidligere kurs har vi sett at kostholdet virkelig er det som gjør den største forskjellen, men for å klare å gjøre den nødvendige endringen sitter det også mellom ørene. Vi implementerer nettopp derfor coaching til vårt kurs for at du skal ha verktøyene for å kunne gjøre endringene til en varig del av ditt liv og dine vaner. Det er å opprettholde endringen over tid som gir oss resultater.

Ved deltakelse i STERK Vektkontroll vil du få den oppfølgingen du trenger for å gjennomføre endringen du ønsker og få vekten dit du vil. Oppfølgingen består av individuelle coaching- og kostholdssamtaler med våre høyt kvalifiserte kursholdere, hvor du får hjelp til å takle utfordringene du møter på i løpet av perioden. Du blir også fulgt opp på mail hver uke. I tillegg vil det bli en ledet samtale etter hver av de ukentlige treningsøktene, hvor vi sammen diskuterer ulike temaer som er relevant for en livsstilsendring. Her får du all den kunnskapen og verktøyene du trenger for å nå målene dine.

Den ukentlige treningsøkten består av ulike former for styrke- og kondisjonstrening. Felles for øktene er at de gir god treningseffekt, variert aktivitet og stor grad av mestringsfølelse. Her får du trene sammen med andre som har de samme målene som deg, og følelsen av samhold og fellesskap er sterk!

Nytt av året er at du i tillegg får utdelt STERK Vektkontrolls eget aktivitetshefte! Heftet inneholder tips til gode måltider og treningsøkter, samt motivasjonstips som hjelper deg over dørstokkmila. Målet med heftet er å gjøre det litt enklere for deg å ta gode valg i hverdagen.

Kursholderne Jørgen og Anette jobber begge på STERK Helse som personlige trenere, og har hver sin mastergrad i henholdsvis coaching og kosthold. De vil følge deg godt opp og sørge for at du blir ivaretatt både personlig og faglig.

Vi står klare for å hjelpe deg med å nå dine mål. Tør du å bestemme deg for å gjøre 2019 til ditt beste år noensinne? Ta avgjørelsen og meld deg på STERK Vektkontroll i dag!

«Jeg har hatt 12 fantastiske uker. Stor takk til deg og dine svettefester. Det har hjulpet meg i mål, 32 buksene er nesten litt store blitt. Jeg føler jeg har fått masse ut av dette, ikke bare vekt og mål men kondisjon og ikke minst treningsgleden tilbake. Er vel å ta i og si at jeg har blitt en hobbykokk, men jeg har fått opp øynene for hva jeg bør spise og at det behøver ikke være lange prosesser eller fetende for at et måltid skal være godt» Tormod Johansen, tidligere deltager av STERK livsstil.

Har du spørsmål om STERK Vektkontroll? Ta kontakt med Jørgen eller Anette, så skal vi hjelpe deg!