STERK Vektkontroll – kurset for deg som skal ned i vekt!

Meld deg på STERK Vektkontroll

Sterk Vektkontroll har et mål for øye, skape en livsstil hos deg som gir deg en bedre helse, senker vekten og gir deg mer energi til det du vil gjøre.

Gjennom 10 uker vil vi på STERK gi deg verktøyene og hjelpen du trenger for å etablere en sunnere livsstil. Vi vil gi deg den nødvendige kunnskapen og verktøyene for at du skal klare å gjøre en positiv endring i livet ditt og få en bedre helse.

Bruk noen måneder til å gjøre en innsats for bedre helse og mer overskudd. Bli med på STERK Vektkontroll!

Innehold

 • 10 fellestreningsøkter (inne/ute) 
 • 5 Kosthold og mentaltreningsworkshoper 
 • Grundig måling av kroppssammensetning x2 (valgfritt)
 • Oppfølgning av progresjon ukentlig
 • Individuell samtale x2 (Mentaltrening, Kostholdsveiledning) 
 • Små grupper på maksimalt 10 personer, for å sikre tett oppfølgning og trygghet i gruppen

Hva koster dette? Pris:

 • STERK-medlemmer 9990:-
 • Ikke medlem på STERK 11980:- (inkluderer medlemskap på STERK Helse i perioden)

Er du Premiummedlem eller trener med personlig trener på STERK får du 10% avslag i pris.
Påmelding online, via resepsjon eller anette@sterkhelse.no

Tilleggstjenester:

 • Helsesjekk før og etter kurs hos STERK sin egen Dr. Bahman Medhina:

Før kursstart og etter 3 mnd kan du ta en grundig helsesjekk hos vår lege. Han vil undersøke risiko for hjerte og karsykdommer, med undersøkelser og blodprøver. Etter kurs vil de samme undersøkelsene gjøres for å videre vurdere risiko og se hva livsstilsendringen har gjort for helsen.

Pris tilgjengelig ved kursstart.

 • Utvidet Individuell kostholdsplan: 1000:-

En individuell kostholdsplan laget til deg, inneholder også en oppfølgningstime hvor vi ser på om planen fungerer og gjør endringer som eventuelt må til

 • Ekstra veiledninger i mentaltrening:

Se ekstern prisliste for mental trening

 • Online treningsoppfølgning: 1700kr/mnd

https://sterkhelse.no/sterk-online-pt/

 

Program (for gruppe med oppstart 01.09.2020) 

Oppstart tirsdag 1. September kl 17:00, kurset har siste dag tirsdag 3. november. Alle treningene vil være på tirsdager fra kl 17:00-18:00, annenhver tirsdag er tidene 17:00-18:30 da holder vi en treningsøkt og en workshop. Workshopene vil gi deg økt kunnskap om kosthold og verktøy i mental trening rettet mot livsstil. Du vil lære om hvordan du kan skape ditt eget optimale kosthold for en sterk kropp. Vi vet at kunnskap om kosthold og verktøy for endring er faktorer som er sterkt knyttet opp mot hverandre.
Vi møtes hver uke for en god treningsøkt som vil variere i innhold, men vil være kondisjonsbaserte.
Vi har lang erfaring med å holde Sterk Vektkontroll kurs, og vi har sett hvor viktig det er å ha med seg gode mentale verktøy for å sette til livet kunnskapen du har og tilegner seg gjennom kurset. Vi har derfor i denne runden satt inn et ekstra fokus på mentaltrening. Dette vil inngå som en del av alle workshopene gjennom kurset og holdes av Sterk Helse sin mental trener Barbro Sætha.

Kursleder er Anette Noem Sexe, hun har holdt alle STERKlivsstil kursene og har lang erfaring innen trening og kosthold for livsstilsendring og vektreduksjon.
Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.
+ disse kommentarene fra tidligere deltagere

Book din plass i dag!


«Tusen takk til Anette og STERK for motivasjon, kostholdsråd, beinharde treningsøkter og veiledning gjennom noen fantastiske uker! Like stor takk til STERK-livsstils gjengen, hadde ikke klart dette uten dere ved min side. 17cm mindre og 7kg lettere på 12 uker utgjør en STOR forskjell!!»

Linda Oug, tidligere Sterk Livsstil-deltager.

 

«Jeg har gått på Sterk vektkontroll våren 2019, og anbefaler det sterkt til andre som ønsker å gå ned i vekt. Jeg hadde trent styrke lenge, men klarte ikke å gå ned i vekt. Har en stressende jobb og hektisk liv, og vekten gikk bare oppover. Ville prøve vektkontroll for å se om det å være i en gruppe kunne motivere for å trene mer og gå ned i vekt. Og det gjorde det! Vi har støttet og motivert hverandre – og kommet med tips. Kurset ledes av Anette og Jørgen, som virkelig engasjerer seg i oss. Opplegget er veldig bra og morsomt, med tett oppfølging på trening og kost. Det fine er at vi får individuell veiledning, og et opplegg som det vil være mulig å følge også etter kurset. Det handler om å endre vaner og livsstil, ikke slanking i seg selv. Jeg har fått veldig stort utbytte av kurset, og anbefaler det på det varmeste til andre. Vekta går ned, stresset reduseres og treningsgleden har gått opp!

Ingvil Hegna

 

«Det har vært en glede å trene i et godt miljø med mennesker som ønsker å gjøre en endring i livet. Alle i gruppen har stort sett de samme utfordringene og hjelper hverandre til å nå målene. Vi har blitt svært godt hjulpet av Anette og Jørgen som stiller oss de rette spørsmålene, følger opp med gode samtaler, deler raust med sin kunnskap, og ikke minst har de veldig fine treningsøkter. For meg har dette kurset gitt meg en boost til å komme i gang med en sunnere livsstil, sette av tid til en fast treningsøkt i uken, og ikke minst, så har kurset gitt meg langt bedre innsikt i kostholdets forunderlige verden. Dette kurset kan jeg anbefale på det varmeste til alle uansett utgangspunkt og mål».

Kjetil Sjøeng

 

«Jeg har hatt 12 fantastiske uker. Stor takk til deg og dine svettefester. Det har hjulpet meg i mål, 32 buksene er nesten litt store blitt. Jeg føler jeg har fått masse ut av dette, ikke bare vekt og mål men kondisjon og ikke minst treningsgleden tilbake. Er vel å ta i og si at jeg har blitt en hobbykokk, men jeg har fått opp øynene for hva jeg bør spise og at det behøver ikke være lange prosesser eller fetende for at et måltid skal være godt» 

Tormod Johansen, tidligere deltager av STERK livsstil.