Medlemskap

Hva ønsker du å oppnå med treningen? Vi på STERK hjelper deg mot dine mål - uansett forutsetning!

IMG_5605Velkommen til STERK trening!

På STERK finner du imøtekommende og serviceinnstilte medarbeidere som vil gjøre dine besøk hos oss så gode som mulig. Vi har ett høyt kompetent helse- og treningsteam med faglig dyktighet til å designe det treningsopplegget som er riktig for deg og dine mål.

På STERK finner du et av skandinavias mest moderne treningssenter med det nyeste av  utstyr fra verdenskjente leverandører.

På STERK er det store vindusflater med mye lys, god ventilasjon og hyggelig stemning.

Hos oss kan du velge det medlemskapet som passer deg best, med eller uten bindingstid, dagtid, ordinært eller premium. I tillegg til dette samarbeider vi med en rekke idrettslag, bedrifter og foreninger.

Med vårt eksklusive premiummedlemskap får du tilgang til over 80 treningsøkter pr. måned i små dynamiske grupper med bransjens beste personlige trenere og instruktører. Dette er ikke ordinære gruppetimer. det er PTSmallgroups med det siste og beste innen treningtilpasset dine forutsetninger!

På STERK vil du alltid finne personell på jobb og du vil alltid kunne spørre om hjelp. Vi har bransjens lengste åpningstider for treningssentre med full bemanning.

Klar? Tegn ditt medlemskap online her

STERK er et kompetansesenter. Gjennom vårt tidligere samarbeid med SAFE-Education, og nå Akademiet for personlige trenere (AFPT)har vi utdannet mer enn 500 nye personlige trenere, veiledere og instruktører til treningsbransjen. Flere av våre ansatte underviser på disse utdannelsene. I tillegg tilbyr vi våre egne medlemmer en rekke kurs og workshops. Vi ønsker at våre medlemmer skal øke sitt kunnskapsnivå om egen helse og riktig trening.

 

Ulike medlemskap – Se våre ulike medlemskap her!

STERK Start – Vi tilbyr alle våre medlemmer gratis veiledning og oppfølging!

Kurs og workshops – Her ser du en oversikt over våre kurs og workshops!

Hva er din målsetning – Velg blant bransjens beste personlige trenere!

 

Forsatt ikke bestemt deg for å bli medlem hos oss?

Ønsker du å prøve oss, kan du bestille en gratis prøvetime via bestillingskjema her eller ved å ringe 21082800. Dersom ikke en avtale foreligger i forkant av treningsøkten tilbyr vi deg en dropp in time til 199,- som refunderes ved tegning av medlemskap.

Organisert trening i smågrupper med PT – PTSmallgroups, er STERK sin spesialitet. Her tilbyr vi en rekke konsepter og over 80 gruppetimer med PT effekt i måneden. Se vår timeplan og book time her. Disse timene er meget populære og eksklusive til våre premiummedlemmer, som vil prioriteres ved booking. Ønsker du å prøve en PTSG time signaliserer du dette i bestillingskjema. Vår service ansvarlig vil da kontakte deg for spesifikk timebestilling.

 

Skjermbilde 2016-02-15 kl. 16.01.09