Veiledning

Vi sørger for at du får en STERK-start!

Alle medlemmer som begynner hos oss får GRATIS veiledning, noe vi har valgt å kalle for STERK-start pakken. Her får du 2 veiledningstimer med en erfaren personlig trener som hjelper deg i gang med treningen. Hovedinnholdet i våre veiledninger er som følgende;

 

start

Time 1: Varighet på 55 min. Kartlegging – hva er målsetningen din med treningen? Vi setter deg i gang med et program som passer til ditt nivå der du er i dag. Videre går vi gjennom aktuelle øvelser og instruerer riktig teknikk.

Time 2: Varighet på 55 min. Dette er en oppfølging. Hvordan går det med programmet vi satt opp? Vi legger til nye øvelser, og eventuelt viser deg nye momenter. Forskning viser at opp mot 60% av øvelsene som ble instruert første gang ikke gjennomføres slik de ble instruert.

 

Denne pakken er gratis som medlem på STERK. Hvorfor? 

Vi vet at dersom du kommer tidlig i gang med gode rutiner og vaner, så er sannsynlighet for at du forblir en fornøyd kunde vesentlig større. Hvorfor? Fordi du når målsetningene dine, skaper nye gode vaner og ønsker nye utfordringer. Utover dette har medlemmer på STERK muligheten til å booke seg på en gratis veiledning hvor de kan få hjelp til å endre sitt treningsprogram, få tips til nye øvelser, eller en samtale for å kunne få svar på eventuelle spørsmål om trening og fysisk aktivitet.

Veiledningen bookes i resepsjon eller ved å ringe 21 08 28 00.
Vi ber deg vennligst avbestille veiledningstimen 24 timer før oppsatt time.

Spesielle behov?

Er du plaget med skade eller en sykdom, og ønsker spesialtilpasning og veiledning i forhold til dette, anbefaler vi at du booker en time med en av våre fysioterapeuter i forkant av veiledningstimen. Du kan enkelt booke en time hos en av våre klinikere for en grundig undersøkelse, slik at vi får tilpasset treningen dine behov. Time kan du bestille her.

 

Skjermbilde 2016-02-15 kl. 16.01.09