Vårens store nyhet!

8 fantastiske uker. Tilpasset kosthold, trening og oppfølging. SommerSTERK er prosjektet du ikke vil gå glipp av! Vi har nå åpnet påmeldingen.

Får å få til endring i kroppssammensetning er kostholdet unngåelig. SommerSTERK setter kostholdet i fokus med spennende workshops og individuelle kostholdsrådgivninger for å tilpasse og finne ut hva DU trenger. Samtidig sørger vi for at du trener optimalt frem mot sommeren med markedets beste trenerer!

Er du med på SommerSTERK garanterer vi resultater. Kombinasjonen kosthold, trening, oppfølging og kunnskap gjennom 8 uker, vil hjelpe deg nå dine mål mot sommeren 2017!

results

Vi åpner for påmelding 18. april. Prosjektet som ledes av kostholdsveileder Anette N. Sexe tar 15 kunder som følges tett gjennom 8 uker opp mot sommeren.

åpen påmelding sommersterk

Vi vet at endringer er både vanskelig og tungt, derfor er vi klare for å holde deg motivert igjennom hele prosjektet og gi deg de tipsene du trenger for å ta steget videre. Når du blir med i SommerSTERK får du i tillegg til kostholdsveiledningene mulighet for ukentlig oppfølgning via mail og tilgang til en SommerSTERK –facbookgruppe. Her deles tips og informasjon fra ernæringsrådgiver og trenere, og det er mulighet for å dele erfaringer med gruppen.

Treningene er satt sammen eksklusivt for SommerSTERK prosjektet og ledes av våre høyt kompetente personlige trenere. Vi lover høy puls, latter, svette, samhold og resultater. Treningen vil holdes i våres lokaler og i en egen treningssone hos vår nabo og samarbeidspartner fysiopartner, hvor det er lagt opp til en egen kardiosirkel med spesialisert utstyr.

Sett deg selv og din helse først og bli med på vårens morsomste reise!

Programmet inneholder:

8 timer med gruppetrening med markedets beste personlige trenere
Workshops i hvordan du kan endre kroppssammensetningen din
Matlagingskurs i hvordan lage sunn, rask og nyttig mat.
Matbutikk-tour – Hvordan velger jeg sunn mat i butikken?
2 individuelle målinger av kroppssammensetning med Tanita
Individuelle kostholdsrådgivinger
Ukentlig oppfølgning på mail
SommerSTERK oppskriftshefte
Felles interaktivt forum
Tren og bli kjent med andre som har samme mål som deg
Mulighet for rabattert PT pakke som koordineres med gruppetreningen og prosjektet for optimale resultater

Praktisk informasjon:

Oppstart: Tirsdag 25. April kl 16:45

Varighet: 8 uker

Pris: 9499,-

Sted: STERK helse på Løren. Workshopene vil holdes i STERK sitt auditoriet. Treningen vil holdes i våres lokaler og i en egen treningssone hos vår nabo og samarbeidspartner fysiopartner, hvor det er lagt opp til en egen kardiosirkel med spesialisert utstyr.

Skjermbilde 2017-04-11 kl. 08.06.08

Prosjektleder: Anette Noem Sexe. Anette@sterkhelse.no.

anette

Mastergrad i idrettsernæring fra Oxford Brookes Universitet i England.

Med sin solide veiledningserfaring vil Anette Noem Sexe kunne hjelpe deg å gjøre de endringene som er nødvendige for å lykkes. Nøkkelen til suksess ligger i kostholdet!