Visjon

20150130-IMG_5724

Hvorfor kom STERK til verden? Er det ikke nok treningssentre og klinikker i Norge?

Et annerledes treningssenter

Tanken bak STERK, var å presentere et annerledes treningssenter. Et sted du kan komme å trene, uansett mål eller utgangspunkt. Vi vet at terskelen for å gå inn på et treningssenter blir høyere og høyere. Kanskje ikke rart med den visuelle profilen og kroppsidealet våre medkonkurrenter bruker i sin markedsføring? I dag er det ikke sjelden vi hører at folk føler de må komme seg i form før de melder seg inn på et senter. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Vi har hatt som vår overordnet målsetning å lage et treningssenter og helsehus som alle kan trives på!

Service

På STERK har vi fokus på service, for at du skal føle deg velkommen til trening eller behandling. Vi har alltid personell på jobb som står klare til å ønske deg velkommen. Vi gjør vårt ytterste for at vårt senter skal fremstå innbydende, og derfor står renhold sentralt. På STERK skal det være rent og hygenisk. Våre medarbeidere vasker daglig for å sørge for en best mulig kvalitet.

Kompetanse

På STERK finner du bransjens mest kompetente medarbeidere. Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat, muskelterapauter og personlige trenere med høyere utdannelse innen idrett og helse. De fleste ansatte har solid kunnskap innen trening og helse. I likhet med alle våre klinikere er selv våre servicemedarbeidere utdannet personlige trenere. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg med din helse og trening, uansett utgangspunkt. På STERK finner du personer med store helseutfordringer til profilerte toppidrettsmennesker. Vårt team kan møte alle forutsetninger og mål med trening.

Ett av Skandinavias mest moderne og best utstyrte treningssenter

Når du trener på STERK, skal du føle og vite at du trener på et av Skandinavias mest moderne treningssentre. Med hjelp fra interiørdesignere fra Snøhetta har vi har lagt prestisje i å pusse opp vårt lokale i moderne og innbydende farger. Vi har valgt det beste utstyret innen kondisjon og styrke, og vi har alt du trenger for å trene funksjonelt

Kanskje ikke mest, men best..

Vi er kanskje ikke den aktøren som kan tilby flest gruppetimer, men vi vet våre timer er best! Hvorfor? Fordi vårt gruppetimekonsept – PT smallgroups (PTSG) sikrer riktig og trygg trening, personlig oppfølging og tilpasning uansett fysisk form. Du vil oppleve variasjon fra uke til uke både i øvelsesutvalg og belastning. Dette fører til at du kommer i ditt livs form! Hos oss vil du ikke se 40 mennesker i en sal med en instruktør foran. Du vil oppleve en gruppe på maks 12 deltagere med en engasjert PT som tilpasser, veileder og lærer deg å trene etter de prinsippene som sikrer fremgang for deg. Med vårt premiummedlemskap vil du ha tilgang til å bli trent av våre personlig trener ved over 80 anledninger i løpet av en måned!

«Vil faktisk si at dette er den beste gruppetimen jeg noen gang har testet, sier side2»

Det hele startet med en liten klinikk, men med en stor utfordring

Ja, vi startet i det små som Lørenklinikken, men innså raskt kompleksiteten innen muskel- og skjelettplager samt livsstilsrelaterte sykdommer. Med passiv behandling på våre 3 benker kunne vi hjelpe våre pasienter med en stiv rygg eller et vondt kne. Vi kunne lindre smerte, løsne stiv og stram muskulatur og gi noen gode råd, men vi følte vi trengte mer. Våre kunder ønsket mer! En aktiv og en helhetlig tilnærming! En kronisk vond rygg kunne i mange tilfeller være assosiert med lange sykemeldinger og en stadig mer passiv tilværelse grunnet smertene. Kanskje bortfalt en del av kundens interesser og deltagelse i det sosiale, og frykten for bevegelse oppsto i kjølvannet av smertene. Hva gjorde dette med pasientens helse? Passiviteten førte til overvekt som ytterligere gjorde ryggsmertene verre. Lite bevegelse førte til mer stivhet og smerte. Blodtrykket ble høyt og vedkommende stod på kanten til å utvikle diabetes type 2. Det var komplekst – det hjalp ikke bare løsne på ryggen!

Vi vet hvor viktig tilpasset aktivitet er for din helse. Hadde bevegelse forekommet i pilleform ville det kanskje vært den meste effektive medisinen på markedet i dag, spesielt innenfor muskel- og skjelettsystemet og livsstilsrelaterte sykdommer. Vi er derfor mer opptatt av å se helseaspektet av trening, se helheten i din historie, kartlegge dine behov og tilpasse behandlingen og bevegelsene til dine forutsetninger. På STERK kan vi møte denne kompleksiteten – Vi kan hjelpe deg, uansett mål eller utgangspunkt!

Velkommen til oss!

Skjermbilde 2016-02-15 kl. 16.01.09